Utorak 16.10.2012.
17:02
Beta

DS: Vlada nesposobna, pa nas hapsi

Demokrate, izgleda, niko nije upozorio da "kako seješ, tako ćeš i žnjeti"

"U danu kada smo saznali da će nam verovatno biti ponovo uvedene vize, zbog neumerenih i opasnih izjava Ivice Dačića, Vlada se hitno okrenula hapšenju kao meri zataškavanja istine", ocenila je DS u saopštenju za javnost.


DS je navela da, umesto da javnost sazna zašto se Srbija za dva meseca vratila u devedesete sa nestašicama i zatvorenim granicama, u Bojniku se hapsi i u pritvoru zadržava bivši predsednik opštine iz DS.


"DS neće štititi nikoga ko je kriv i ogrešio se o zakon, podržavaće sve što Vlada radi u borbi protiv korupcije, ali se opravdano pita da li je moguće da glavna vest u Srbiji bude pronevera 150.000 dinara datih za socijalno ugrožene, a da pritom nijedna prijava o kupovini odbornika, podmićivanju i nasilju nad njima nije rešena, kada se zna da je nova većina u Novom Sadu uspostavljena uz pomoć glasova koji su dobijeni kupovinom romskih glasova", piše u saopštenju.


DS je istakla da će, kada svi takvi slucajevi, kao i visoka korupcija u vladajucim strankama budu ispitani, verovati u principijelnu borbu i dobre namere, a Vladu je podsetila "da se građani ne mogu hraniti i grejati hapšenjima, niti će to da spreči ukidanje bezviznog režima".

2024 © - Vesti online