Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 06.10.2012.
07:30
Alo rs A

Gejevi spremaju iznenadnu šetnju?!

LGBT zajednica i ove godine će morati da se zadovolji utešnom manifestacijom “Parada između četiri zida”, ali će zbog pretnji ekstremista Medija centar, u kome će se skup organizovati, biti pod opsadom policije, piše list "Alo".

MUP je posebno obezbeđenje dodelio Brigiti Ulson, ministarki za evropska pitanja Švedske, koja će učestvovati na improvizovanoj "Paradi ponosa“ u Beogradu (foto arhiva)
 


Zabrana unapred prijavljene šetnje je naterala organizatore da na skučenom prostoru obeleže kraj “Nedelje ponosa”, koja je samo zahvaljujući izuzetnim merama bezbednosti prošla, za sada, bez ikakvih incidenata.

Međutim, beogradska policija ima dojavu da će posle najavljene konferencije organizatori parade ipak spontano izaći na ulicu i pokušati da prošetaju, prenosi list Alo.


"Policija će svakako biti u pripravnosti da se taj scenario spreči, jer postoje informacije da su i ekstremističke grupe spremile akcije da rasture eventualno paradiranje", kaže izvor lista “Alo!“ iz policije.

Boban Stojanović, jedan od organizatora “Prajda“, kaže da će umesto planirane šetnje održati ono što im je država dozvolila, a to je skup u zatvorenom prostoru. 

POVEZANE VESTI

Subota 06.10.2012. 07:42
Predrag Andjelkovic,na FB,izbrisao,ali sve skinuto pre toga.Slike nasilja i reci mrznje,kao " Molim vernike koji ne mogu da izdrze moju mrznju prema bogu,(Bog,malim slovom) da se sami izbrisu i prestanu da me smaraju jer sam ja od onih koji SMATRAJU DA SVE CRKVE, DZAMIJE,HRAMOVI TREBA SRUSITI I TO PRVO ONE NAJSTARIJE KOJE IMAJU NAJVECU KULTURNU VREDNOST.To je moje misljenje i ja se NIKADA necu promeniti. Slike,topove na popove,gori krst u Nisu,TOMa razapet,rusenje novog mosta,Delta u plamenu itd..Nasilje u glavi i mrznja...
Subota 06.10.2012. 08:04
Reditelj Stefan Filipović i pevač Aleksa Jelić, silni reditelj i muška pevaljka. Ko je za njih čuo sem pederi.
Subota 06.10.2012. 08:25
LGBT su posledica koja je postala uzrok!Stalno se pozivaju na ljudska prava, a gde su naša Ustavna prava da živimo slobodno bez redovnih vanrednih situacija zbog paradiranja "ponosnih"?! Kakav paradoks-tražiti pravo da budeš poseban u, takoreći, istopolnosti (?!) Gledam na soc.mrežama kako se utrkuju ko će se pohvalnije izraziti o LGBT, ali i uviđam da su ti simpatizeri mahom neostvareni porodično, pojedinci koji imaju potrebu da stanu na stranu "prokazanih" jer se osećaju isto kao i oni.Ako želiš da budeš prihvaćen u zemlji čiji su temelji hrišćanski, zašto seješ mržnju?! "Ako želiš da menjaš ljude ne odmeći se" (Štulić) Ali pederima i ostalim licemurima nikako da dođe iz dupeta u glavu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online