Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 06.10.2012.
07:30
Alo rs A
LGBT zajednica i ove godine će morati da se zadovolji utešnom manifestacijom “Parada između četiri zida”, ali će zbog pretnji ekstremista Medija centar, u kome će se skup organizovati, biti pod opsadom policije, piše list "Alo".
Subota 06.10.2012.07:42
Predrag Andjelkovic,na FB,izbrisao,ali sve skinuto pre toga.Slike nasilja i reci mrznje,kao " Molim vernike koji ne mogu da izdrze moju mrznju prema bogu,(Bog,malim slovom) da se sami izbrisu i prestanu da me smaraju jer sam ja od onih koji SMATRAJU DA SVE CRKVE, DZAMIJE,HRAMOVI TREBA SRUSITI I TO PRVO ONE NAJSTARIJE KOJE IMAJU NAJVECU KULTURNU VREDNOST.To je moje misljenje i ja se NIKADA necu promeniti. Slike,topove na popove,gori krst u Nisu,TOMa razapet,rusenje novog mosta,Delta u plamenu itd..Nasilje u glavi i mrznja...
Subota 06.10.2012.07:53
Обичан сатаниста и ништа друго! Не схватам како педери не схватају да ће овим парадирање и изложбама само драстично да погоршају свој положај у друштву! Ова шачица потплаћених агресивних педера ће им живот претворити у пакао! Како може распиривање мржње и вређање верника да им поправи положај? Само ће га драстично покварити! Шта ће радити када падне мрак и када нема милиције да их заштити? Зар толико не могу да се опамете и спрече ове назови представнике из ЛГБТ (они очигледно имају користи од овог што раде) да им раде о глави, само ради своје користи? Жао ми је оних који ће страдати ни криви ни дужни због болесних сатаниста.
Subota 06.10.2012.09:37
Da bi se opametili, policija treba da se povuce, pa da vidimo do koje mjere su tvrdoglavi ! Ocito je da su savjetovani sa zapada i da rade sve, kako bi zapad napravio dramaticnu sliku o srpskom narodu !
Subota 06.10.2012.08:04
Reditelj Stefan Filipović i pevač Aleksa Jelić, silni reditelj i muška pevaljka. Ko je za njih čuo sem pederi.
Subota 06.10.2012.08:25
LGBT su posledica koja je postala uzrok!Stalno se pozivaju na ljudska prava, a gde su naša Ustavna prava da živimo slobodno bez redovnih vanrednih situacija zbog paradiranja "ponosnih"?! Kakav paradoks-tražiti pravo da budeš poseban u, takoreći, istopolnosti (?!) Gledam na soc.mrežama kako se utrkuju ko će se pohvalnije izraziti o LGBT, ali i uviđam da su ti simpatizeri mahom neostvareni porodično, pojedinci koji imaju potrebu da stanu na stranu "prokazanih" jer se osećaju isto kao i oni.Ako želiš da budeš prihvaćen u zemlji čiji su temelji hrišćanski, zašto seješ mržnju?! "Ako želiš da menjaš ljude ne odmeći se" (Štulić) Ali pederima i ostalim licemurima nikako da dođe iz dupeta u glavu!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)