Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 23.09.2012.
04:48
Blic A

Skandal na TV Hepi: Doveli kanibala da priča o ukusu ljudskog mesa

”Gospodine ljudoždere, kakvog je ukusa ljudsko meso”, pita voditelj. ”Delikates!”, odgovara gost i objašnjava da je na ratištu jeo leševe, ali i “friške ljude”. Ovaj bizaran i uznemirujuć sadržaj emitovan je u četvrtak uveče, u 23 sata, na TV “Hepi”.

Snimak iz emisije u kojoj Dejan Deško (levo) priča o kanibalizmu
 

U emisiji “Luda kuća”, pred publikom koja se čas zgražavala, a čas razdragano aplaudirala, voditelj Dejan Stanković zahtevao je od gosta da do detalja opisuje kako, kada, i koliko puta je jeo ljudsko meso, ali i da pred kamerama proguta živu žabu.


Čovek koga su predstavili kao “prvog srpskog kanibala” rekao je da ima psihičke probleme, zbog čega je penzionisan pre 12 godina. Vrhunac bizarnosti desio se kada je u ovu emisiju, inače zabavnog tipa, doveden i kanibalov komšija, koji je ispričao da je ovaj hteo da mu pojede ruku.


U Republičkoj radiodifuznoj agenciji su nam rekli da snimak sporne emisije još nisu pregledali, ali da će služba za nadzor i analizu to učiniti po hitnom postupku.


- Da li ćemo reagovati i kakve su eventualne sankcije znaćete čim pregledamo snimak, najkasnije do ponedeljka - rekao je Predrag Đokić, zadužen za odnose s javnošću.


Na pitanje da li osećaju odgovornost zbog sadržaja koji su emitovali i očekuju li kaznu od RRA, nadležni u TV “Hepi” poslali su “Blicu“ opširno pismo u kojem negiraju da je gost emisije pričao da je jeo ljudsko meso, već je navodno “pravio šale na račun kanibalizma”.


- Emisija je emitovana posle 23 sata, ne očekujemo kaznu RRA. Verujemo da će nakon pregleda emisije biti jasno da nema bizarnog, a posebno ne uznemiravajuceg sadržaja. Jasno je bilo da je emisija šaljiva, oni koji su bili u publici tako su je i prihvatili - smatraju u TV “Hepi”.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.09.2012. 05:05
Шта ли ће им још пасти на памет,како би привукли што више гледаоца?
Nedelja 23.09.2012. 06:55
Umesto na psihijatriju, oni ljudoždera doveli pred kamere. Šta je tu zabavno, pa još za smejanje.
Nedelja 23.09.2012. 11:16
Kretenizam totalni...jos treba sad neki Siptar da ovo vidi pa da kod njih osvane to da smo kanibalisti sto je jos gore od vadjenja srca i trgovinom organa...da li uopste moze da se stane na put ovakvim glupostima...ko je taj koji odobrava ovako nesto...covek bez iole karaktera reklo bi se...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online