Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 02.08.2012.
13:05

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Dragomir Karić: Očekujte Bogoljuba uskoro!

"Bogoljub Karić se vraća u Srbiju", potvrdio juče za "Vesti" Dragomir Karić, brat lidera Pokreta snage Srbije.

 

- Došlo je vreme da istina izađe na videlo. Nemam šta da dodam, sve što ste čuli je tačno, Bogoljub se vraća - rekao nam je Dragomir.


On je istakao kako se nada da će se konačno sa prodaje Mobtela skinuti oznaka državne tajne, o čemu bi trebalo da odlučuje Skupština.

Greška ili izmišljotina


Dragoljub Karić smatra da je lider naprednjaka Aleksandar Vučić napravio grešku kada je pre oko nedelju dana novinarima kazao da je informacija o povratku Bogoljuba Karića u Srbiju njihova izmišljotina.


- Rekao sam i pre da izmišljate, i kažem vam da ponovo izmišljate. Aman, ljudi nemojte. Nemojte posle onog što objave novinari Demokratske stranke da dolazite da nas pitate kao nešto ozbiljno - rekao je Vučić novinarima.

- Ovo nema nikakve veze sa tim što smo koalicioni partneri sa Srpskom naprednom strankom i što smo sada na vlasti - rekao je Dragoljub Karić.


Nešto ranije, Bogoljubova supruga Milanka Karić, potpredsednica Pokreta snaga Srbije i sada poslanik u Skupštini Srbije, rekla je da očekuje da se njen suprug uskoro vrati u Srbiju i da se njegov slučaj reši pred srpskim pravosuđem.


- Na njegov povratak čekam već sedam godina. Za to se borim tolike godine - rekla je Karićeva.


Ona je objasnila da pomoć ne očekuje od nove Vlade Srbije, već smatra da bi trebalo da slučaj njenog supruga reši srpsko pravosuđe.


- Tražimo priliku da kažemo istinu, a ne da se protiv Bogoljuba vodi politički proces. Ne očekujem nikakve protekcije, nego da svi rade svoj posao - rekla je Karićeva, koja vjeruje da će se preispitati celi slučaj njenog supruga, što traži i Evropska komisija.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.08.2012. 13:16
E blago nama, vraca nam se Karic. Sad Veliki Brat moze da pocne predstavu.
Četvrtak 02.08.2012. 13:26
Ja mislim da su Kursadjije interesantniji, pravi smehotres.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online