Četvrtak 02.08.2012.
13:05

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Dragomir Karić: Očekujte Bogoljuba uskoro!

 

- Došlo je vreme da istina izađe na videlo. Nemam šta da dodam, sve što ste čuli je tačno, Bogoljub se vraća - rekao nam je Dragomir.


On je istakao kako se nada da će se konačno sa prodaje Mobtela skinuti oznaka državne tajne, o čemu bi trebalo da odlučuje Skupština.

Greška ili izmišljotina


Dragoljub Karić smatra da je lider naprednjaka Aleksandar Vučić napravio grešku kada je pre oko nedelju dana novinarima kazao da je informacija o povratku Bogoljuba Karića u Srbiju njihova izmišljotina.


- Rekao sam i pre da izmišljate, i kažem vam da ponovo izmišljate. Aman, ljudi nemojte. Nemojte posle onog što objave novinari Demokratske stranke da dolazite da nas pitate kao nešto ozbiljno - rekao je Vučić novinarima.

- Ovo nema nikakve veze sa tim što smo koalicioni partneri sa Srpskom naprednom strankom i što smo sada na vlasti - rekao je Dragoljub Karić.


Nešto ranije, Bogoljubova supruga Milanka Karić, potpredsednica Pokreta snaga Srbije i sada poslanik u Skupštini Srbije, rekla je da očekuje da se njen suprug uskoro vrati u Srbiju i da se njegov slučaj reši pred srpskim pravosuđem.


- Na njegov povratak čekam već sedam godina. Za to se borim tolike godine - rekla je Karićeva.


Ona je objasnila da pomoć ne očekuje od nove Vlade Srbije, već smatra da bi trebalo da slučaj njenog supruga reši srpsko pravosuđe.


- Tražimo priliku da kažemo istinu, a ne da se protiv Bogoljuba vodi politički proces. Ne očekujem nikakve protekcije, nego da svi rade svoj posao - rekla je Karićeva, koja vjeruje da će se preispitati celi slučaj njenog supruga, što traži i Evropska komisija.

2024 © - Vesti online