Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 21.07.2012.
21:51
Večernje novosti A

Prostitucija cveta za vreme “Egzita”

Iako nije prošlo ni punih godinu dana od hapšenja desetorice zaposlenih u novosadskom hotelu “Park” zbog sumnje da su se bavili organizovanom prostitucijom u tom hotelu, Novi Sad bio je opet, za vreme minulog “Egzita”, prava meka za podvođenje devojaka u svim elitnijim hotelima u gradu.

Foto - arhiva: Devojke iz svih krajeva Srbije dolazile su da "rade" u Novom Sadu za vreme festivala, a bilo je i "radnica" iz inostranstva
 

Kako pišu beogradske “Večernje novosti”, u pitanju je pet novosadskih hotela, gde su zaposleni podvodili elitne prostitutke, za procenat od 20 do 50 odsto, imućnim gostima hotela, među kojima je najviše bilo učesnika “Egzita”.


Recepcionarka B. Ž. kaže kako su devojke iz svih gradova Srbije stigle uoči “Egzita” u Novi Sad.


- Dolazile su u hotel nekoliko dana pre početka festivala i ostavljale kontakt na recepciji, kod konobara, sobarica i svih onih koji su u direktnom kontaktu sa gostima hotela - priča B. Ž, koja na recepciji jednog hotela u blizini Železničke stanice radi tri godine. - Onaj ko bi baš nju pozvao kada gosti zatraže društvo dobijao bi dobar procenat, od 20 odsto ako je cena usluga 150 evra, što je najniža tarifa, do 50 odsto za one prvoklasne prostitutke koje svoje usluge naplaćuju oko 800 evra.
 

I strankinje radile

Prema pisanju ”Večernjih novosti”, koje se pozivaju na nezvanične podatke iz policije, hosteli i pojedini kafići u Petrovaradinu bile su za vreme ”Egzita” stecište najnižeg vida prostitucije. I pojedine strankinje su se priključile domaćim devojkama i pružale seksualne usluge po ceni od 10 do 50 evra.

Devojke su, kako je ispričala, dolazile iz Kikinde, Niša, Kragujevca, Velike Plane, Bečeja, Subotice, a najviše ih je bilo iz Beograda i Novog Sada.


Da je među mušterijama bilo najviše VIP učesnika “Egzita”, potvrđuje i vozač koji je bio angažovan na prevozu izvođača i bendova od aerodroma do hotela, potom od hotela do Petrovaradinske tvrđave, pa opet nazad do hotela.


- Čuo sam od jednog poznatog crnačkog benda, koji je nastupao prve večeri na festivalu, kako su prepričavali bahanalije sa dve plavuše bliznakinje - priča ovaj profesionalni vozač.

POVEZANE VESTI

Subota 21.07.2012. 22:21
Тај "Егзит" ни за шта друго и не служи, осим за курварлук у наркоманију белосветских хоштаплера и домаћих "старлета".. Музика је ту десета рупа на свирали! п.с. Ди неста коментар за чварка и сову?
Subota 21.07.2012. 22:41
И Егзит и Гуча исто .рање друго паковање.
Subota 21.07.2012. 22:29
Uf kako je dobra ova sa slike!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online