Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.07.2014.
16:56
Beta A

Egzit na Jazu: Od oduševljenja do razočarenja

Posetioci Si dens festivala, koji se održava na plaži Jaz u Budvi imaju različite reakcije, od razočaranja organizacijom i čekanjem na usluge, do onih koji su oduševljeni mestom održavanja i ponudom na binama.

"Iz Londona smo, stigli smo pre nekoliko sati i ovde je fantastično. Došli smo da čujemo Egzampla i muziku za đuskanje", rekao je mladić koji je smešten u kampu, a njegov prijatelj sa Novog Zelanda dodao je da je mesto održavanja festivala predivno.

Grupa Novosađana koji su smešteni u kampu rekli su da su jedva ušli u kamp, da je organizacija "katastrofa", da u kampu nema sefova, a da su čuli da je bilo i krađa.

"Došao sam iz Brazila i bio sam i na Egzitu, gde je problem bilo vreme, ali je muzika bila super. Organizacija je veoma loša, kako ovde, tako i u Novom Sadu. Nije nam se svidelo što smo morali da stojimo u mnogo redova, ali kamp je lep i sad smo se vratili sa plaže koja je prelepa", kazao je jedan gost iz Brazila.

Grupa Britanaca iz kampa ocenila je da je okruženje na Si dens festivalu drugačije od onog na Egzitu. Najveseliji u kampu bili su Belgijanci koji su organizovali privatnu žurku kod šatora i koji su poručili da Belgijanci znaju najbolje kako da naprave žurku.

"Bili smo na Egzitu, ali je program bio lošiji nego prošle godine, moglo je biti i bolje. Stigli smo sada u Budvu, postavili šator i odmah bili na plaži, ali u kampu nema hlada kako su obećali", rekli su momci koji su stigli iz Srbije.

Makedonci koji su juče došli iz Grčke ocenili su da je festival jako dobar, pogotovo što se održava prvi put. Si dens (Sea Dance) festival održava se prvi put u Crnoj Gori od 15. do 17. jula kao nastavak Egzita.

"Egzitu falilo more"

Direktor Egzit festivala i organizator Si densa Dušan Kovačević rekao je da je Egzitu, kao najboljem evropskom festivalu, nedostajalo upravo primorje kako bi ponudio kompletnu zabavu.

 

"Ono što obeležava ovogdišnji koncept Egzit avanture je ta kombinacija Petrovaradinske tvrđave sa morskim izdanjem festivala, što po reakcijama publike, sjajno nadopunjuje jedno drugo. Primorje je jedino šta je falilo Egzitu", kazao je Kovačević.

 

Kako je objasnio, "morska ponuda" je izazvala još veće interesovanje inostrane publike, pa su procene da će plaža Jaz, na kojoj se premijerno održava Si dens od 15. do 17. jula, doživeti još veće brojke nego što je to bilo u Novom Sadu.

 

Na pitanje da li će i sledeće godine saradnja sa Budvom biti nastavljena, Kovačević je rekao da će o svemu biti odlučeno kada se festival završi i kada se "slegnu svi utisci", kao i da će posle toga organizatori obavestiti javnost o daljim planovima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online