Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 02.06.2012.
14:54
Smedia A

Makedonci na Dedinju tražili pare od Pinka

Željko Mitrović ne duguje samo učesnicima rijalitija "Dvor" i bolenoj devojci za koju su poznati plesali, već i zaposlenima na svojim televizijama, a u najgorem položaju su radnici iz makedonske TV Pink 15. Oni su juče organizovano došli u Beograd i ispred zgrade "ružičaste televizije" na Dedinju održali protest.

Makedonci pred zgradom Pinka na Dedinju

Makedonci su se pojavili u ružičastim majicama, na leđima su imali ispisano "Mitrović 8", pošto im duguje osam ličnih dohodaka, a napred su bile poruke "Željko, boli te za jahtu, nas za plate" i "Ružičasta imperija = ružičasta mizerija".

"Došli smo ovde da otvorimo oči srpskim građanima, da i oni shvate da Željko Mitrović nije onakav kakvim se predstavlja! On je lažov! Željko nam je lepo sročio da smo mi krivi za neuspeh televizije, a nikad nismo imali reklame jer nikad nismo ni imali marketinški tim", rekla je Tijana Stojanović, sada već bivši prevodilac na televiziji Pink 15, a protestima Makedonaca pridružili su se i zaposleni na beogradskoj televiziji Avala, čiji je Željko Mitrović manjinski vlasnik.

U skopskoj ogranku "ružičaste televizije" bilo je čak i potezanja vatrenog oružja!

"O neprofesionalizmu i krajnjem diletantizmu u radu TV Pink 15 govori i samovolja pojedinih ljudi, kojima je bilo dozvoljeno šokantno ponašanje u prostorijama televizije i pretnja pištoljem jednom od zaposlenih u TV Pink 15 u Skoplju, o čemu je informisana i policija", rekla je jedna od bivših zaposlenih na TV Pink 15.

"Stav 'Pink medija grupe' je jasan. Emitovanje programa u Makedoniji je prekinuto pre 15 dana i u toku su pravne radnje u skladu sa zakonima Makedonije. Radnici TV Avala su, grubo rečeno, promašili adresu na kojoj treba da traže svoja zaostala primanja, jer Željko Mitrović ima manje od pet odsto udela u ovoj televiziji", saopšteno je, između ostalog, iz PR tima Pinka.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 15:04
Ako Pink propadne,narod ce postati duboko depresivan zbog turskih serija,,,, i gologuzih pevaljki.
Subota 02.06.2012. 16:09
Čuvena Šojićeva...."pare nisu problem...para nema Đoleeeee!"
Subota 02.06.2012. 17:42
Da vama nešto kaže čika Čvoravi ; bilo kako bilo Pink je jedina televizija koja nam je pomogla da prođemo grozne 90-te i još gore novomilenijumske godine sa znatno manje Bensedina i ostalih bombonica , ovi ostali su klackali između šunda i neke kulture. Mada je danas diskutabilno šta je kultura a šta koketiranje sa istom. Tako da , samo napred Mitroviću - zabavljaj narod kad im nije ništa drugo preostalo ! Ajd uzdravlje ! Ojsa !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online