Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 11.10.2014.
10:08
alo.rs A

Jelena Karleuša opet proterana sa Pinka

Pevačicu Jelenu Karleušu više nećemo gledati na ružičastoj televiziji! Kako je objaivo "Alo", čelnici Pinka su doneli odluku da se lik i delo JK zabrani na njihovoj televiziji zbog uvredljivih reči koje je izgovorila na njihov račun. Željka i Milicu Mitrović je razljutila rečenica u kojoj JK kaže da oni pevače tretiraju kao stoku.

Nećeš da budeš stoka, neće ni da te ima: Jelena Karleuša
 

"Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju o zvezde. Ne obrnuto. Malo su mi tužni pevači koji se poltronski utrpavaju i nude, ali oni moraju. Zato ih i Pink i taj Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao robove i potrošnu robu. Jer zašto bi ih poštovali kada ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno je*e i za televiziju i za novine. Moje društvene mreže su ionako dominantnije od svega toga. Ja trebam medijima. Ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biz je jedna velika jeftina smorčina", rekla je Jelena u jednom intervjuu.


Glavni ljudi Pinka se očigledno slažu s njom, te kada je već rekla da joj ne treba televizija za promociju, sad je neće ni imati.

"Karleuša je već jednom bila zabranjena na Pinku, ali se posle nekoliko godina pomirila sa Željkom i Milicom i oni su joj pružili drugu šansu. Uvek su bili fer prema njoj, kada god je imala nešto da kaže ili promoviše, oni su joj davali šansu za to. Gostovala je u gotovo svim emisijama koje se emituju na ružičastoj televiziji. Čelnici ove medijske kuće nisu želeli da tolerišu njene uvrede. Ona vrlo dobro zna da nikada nijedan pevač nije bio tretiran kao stoka, kako je ona rekla, i da su svi imali medijskog prostora koliko je kome bilo potrebno. Od sada je sigurno da Jelenu Karleušu nećemo gledati na Pinku", rekao je izvor blizak Željku Mitroviću i dodao:

"Ekipa emisije Premijera je na koncertu Dragane Mirković uzela izjavu od Jelene, ali taj prilog nije emitovan, njenu izjavu nisu pustili niti su pomenuli njeno ime", završava izvor.

Jelena nije želela da komentariše saznanja beogradskih medija, a čelnici Pinka nisu odgovarali na pozive novinara.

POVEZANE VESTI

Subota 11.10.2014. 21:13
"..... Bez mene, domaći šou biz je jedna velika jeftina smorčina", rekla je Jelena......." а са тобом је једна велика....СПЛАЧИНА!!!
Subota 11.10.2014. 16:08
Baš mi je "žao"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online