Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 02.06.2012.
12:52
Alo A

Vučić spasio ženu, oterao lopova

Kada je pre dvadesetak dana maskirani mladić pokušao jednoj starijoj gospođi da otme torbu nasred ulice Aleksinačkih rudara u Novom Beogradu, ni slutio nije da će mu na put stati niko drugi do novi lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Lider SNS-a Aleksandar Vučić
 

Još zanimljivije je da ni žrtva lopova isprva nije shvatila ko joj je pomogao, već je svog spasioca opisala kao "nekog dugajliju u velikom automobilu“!


Kako za "Alo!“ priča dama koja se zadesila kao svedok ovog neobičnog događaja, kasno poslepodne ugledala je kod trafike blizu Starog Merkatora kako mladić u dvadesetim godinama, sa navučenom kapom na glavi, pokušava da otme torbu starijoj gospođi.


- Otimali su se nekoliko trenutaka, žena je vikala i dozivala pomoć kada se pored njih zaustavio crni automobil. Iz njega je izašao visoki muškarac u odelu, ni ja ga isprva nisam prepoznala. Viknuo je nešto u stilu: "Šta radiš, bre?! Pusti to!" i kada je lopov počeo da beži, krenuo je za njim, a dugajlija je viknuo, koliko se sećam: "Stani, đubre malo“ ili nešto slično... Kravata mu je letela na jednu, sako na drugu stranu. Jurcali su se nekih 400 metara, a gospođa je samo uspela da mu dobaci: "Pazi, možda ima nož!“ - opisuje naša sagovornica ovu neobičnu situaciju. Prema njenim rečima, "dugajlija" se vratio sav zadihan i znojav i tek tad su svi prepoznali novog lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

- Iskupilo se nekoliko ljudi da vidi šta se dešava. On se pozdravio s gospođom i pitao je da li je dobro, a ona mu se, kada se pribrala od šoka, zahvalila na pomoći. Svi smo iskreno bili u čudu što se baš on tu zadesio - završava ona.


Prvi čovek naprednjaka potvrdio je saznanja novinara, ali nije bio previše raspoložen da priča na tu temu.


- Otkud vam ta informacija?! Zaista, ne bih previše dužio o tome... Vraćao sam se u stranku s nekog puta oko pola sedam, ne sećam se više tačno vremena, i kada sam se parkirao, video sam kako maskirani mladić napada stariju gospođu. Jednostavno, nisam mogao da ostanem po strani i reagovao sam kako sam reagovao. Poznajem kraj, tu sam odrastao... Zaista mi je dosadilo da razni mangupi i miševi više bilo koga maltretiraju u ovom gradu. Sećate se šta mi se i sa sinom dogodilo. Maltretiranju mora da se stane na put i nadam se da bi svako na mom mestu slično postupio - poručio je Vučić.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 13:02
Placeni napadac i supermen, slucajno bez kobri, one sve cuvaju bivsu damu. Vec sve vidjeno u jevtinim filmovima.
Subota 02.06.2012. 15:49
Opet su gledali Betmen i Robin...Toma i on......xexexe....
Subota 02.06.2012. 15:34
gledao sam davno,jedan,japanski jeftini,karate film. tako frajer,kad svaki put smuva zensku, u setnji kao fol napadne ih razbojnik,a onda ga on pred devojkom izmlati i ona se zaljubi. posle mu na parkingu frajer splati kesh. jednom se zaneo da glumi dasu,pa je previse sutirao napadaa. kasnije na parkingu kad je davao pare,saucesnik mu je reko,"nismo se tako dogovorili,sada cu ja malo tebe,da peglam"dobio je teske batine,ubio ga ko pi......u
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online