Subota 02.06.2012.
12:52
Alo

Vučić spasio ženu, oterao lopova

Lider SNS-a Aleksandar Vučić
 

Još zanimljivije je da ni žrtva lopova isprva nije shvatila ko joj je pomogao, već je svog spasioca opisala kao "nekog dugajliju u velikom automobilu“!


Kako za "Alo!“ priča dama koja se zadesila kao svedok ovog neobičnog događaja, kasno poslepodne ugledala je kod trafike blizu Starog Merkatora kako mladić u dvadesetim godinama, sa navučenom kapom na glavi, pokušava da otme torbu starijoj gospođi.


- Otimali su se nekoliko trenutaka, žena je vikala i dozivala pomoć kada se pored njih zaustavio crni automobil. Iz njega je izašao visoki muškarac u odelu, ni ja ga isprva nisam prepoznala. Viknuo je nešto u stilu: "Šta radiš, bre?! Pusti to!" i kada je lopov počeo da beži, krenuo je za njim, a dugajlija je viknuo, koliko se sećam: "Stani, đubre malo“ ili nešto slično... Kravata mu je letela na jednu, sako na drugu stranu. Jurcali su se nekih 400 metara, a gospođa je samo uspela da mu dobaci: "Pazi, možda ima nož!“ - opisuje naša sagovornica ovu neobičnu situaciju. Prema njenim rečima, "dugajlija" se vratio sav zadihan i znojav i tek tad su svi prepoznali novog lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

- Iskupilo se nekoliko ljudi da vidi šta se dešava. On se pozdravio s gospođom i pitao je da li je dobro, a ona mu se, kada se pribrala od šoka, zahvalila na pomoći. Svi smo iskreno bili u čudu što se baš on tu zadesio - završava ona.


Prvi čovek naprednjaka potvrdio je saznanja novinara, ali nije bio previše raspoložen da priča na tu temu.


- Otkud vam ta informacija?! Zaista, ne bih previše dužio o tome... Vraćao sam se u stranku s nekog puta oko pola sedam, ne sećam se više tačno vremena, i kada sam se parkirao, video sam kako maskirani mladić napada stariju gospođu. Jednostavno, nisam mogao da ostanem po strani i reagovao sam kako sam reagovao. Poznajem kraj, tu sam odrastao... Zaista mi je dosadilo da razni mangupi i miševi više bilo koga maltretiraju u ovom gradu. Sećate se šta mi se i sa sinom dogodilo. Maltretiranju mora da se stane na put i nadam se da bi svako na mom mestu slično postupio - poručio je Vučić.

2024 © - Vesti online