Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.05.2012.
11:50 >> 12:29h
Večernje novosti A

Prostitutka zaradila 6.000€ na Poljoprivrednom sajmu

Visoke potpetice, uske pantalone i raspuštena smeđa duga kosa. Ispod tamnih naočara za sunce nazire se diskretna šminka i negovano lice. Ne deluje nimalo vulgarno, naprotiv.

- Ne, ne zovem se Nora. To ime koristim samo u poslu - kaže, blago se osmehujući, dok pali cigaretu.

Svoje društvo bogatim biznismenima iz Evrope, naplatila je ukupno 6.000 evra na ovogodišnjem Poljoprovrednom sajmu
 

Oprezno, osvrćući se oko sebe, iz šljašteće markirane torbice, vadi i pruža jednu podsetnicu. Simbolično, erotska fotografija polunage žene, broj telefona i potpis na engleskom "For your pleasure..."

"Radim isto što i političari"

- Ne volim kada me nazivaju prostitutkom. Ja radim isto što i političari ili direktori. Samo to ne krijem. Ja ne prodajem samo svoje telo, već pružam mnogo više od toga. Oni prodaju i sebe i svoja načela i porodicu i prijatelje, sve rade za novac - samouvereno govori ova rođena Beograđanka (32).

U Novom Sadu živi već sedam godina. U ovom gradu je elitnu prostituciju, tvrdi, izdigla na najviši nivo. Kada se 2005. godine doselila, ponudila je svoje usluge strancima na Poljoprivrednom sajmu, a od jednog klijenta prihvatila sugestiju da napravi vizit-kartu.

Nije jedina

Nora nije bila jedina devojka koja je svoje usluge nudila bogatim učesnicima minulog sajma, bilo je tu i desetak njenih koleginica iz Beograda, Zrenjanina, Kragujevca, pa čak i Mađarske. Nije bila ni najtraženija. To je bila jedna mlada meleskinja, kojoj je direktor poznate inostrane kompanije platio 5.000 evra za dva dana.

Na ovogodišnjem Poljoprovrednom sajmu, svoje društvo bogatim biznismenima iz Evrope, naplatila je ukupno 6.000 evra. Samo sa dvojicom provela je noć (sa direktorom holandske firme i mlađim austrijskim diplomatom), a još trojici bila je dnevna pratnja. Samo od druženja sa Holanđaninom i Austrijancem zaradila je 4.000 evra.

- Poljoprivredni sajam je za mene najunosniji posao u celoj godini. Govorim tri jezika: engleski, nemački i mađarski, i na njima, ma koliko to nekome možda zvučalo čudno, sa mojim klijentima i njihovim poslovnim partnerima vodim sasvim intelektualne razgovore - priznaje Nora. koja je studirala političke nauke u Beogradu, koje je napustila zbog teške materijalne situacije, na četvrtoj godini.

- Moja rođena sestra i dalje živi u Beogradu, ja joj svojim novcem pomažem da završi studije. Roditelji su nam razvedeni, i samo sa majkom smo u kontaktu. Moja priča se zapravo svodi na to da sam na vreme shvatila da je čovek danas bez novca - ništa. Moja tetka je umrla od raka, jer nije imala para za lečenje - nastavlja ona.

Kako je postala izbirljiva?

Nora, otvoreno i bez ustezanja, priznaje da je niko nije naterao da se bavi ovim "poslom". Sama je odlučila na koji način će zarađivati za život. Ne stidi se svog poziva. Muškarci koji hoće sa njom da provedu vreme moraju da ispune tri uslova - da budu vaspitani, šarmantni i naravno - bogati.

Izbirljiva je postala pošto ju je jedan Grk, pre tri godine, uhvatio za kosu i počeo da vuče napolje iz restorana. Bio je pijan, a ona je, uvidevši to, u pola večeri stavila na sto novac koji joj uvek unapred mušterije daju, i saopštila mu da od noći provedene sa njom ipak neće ništa biti.

- Naravno, uvek ima onih koji su drski i bezobrazni, ali s njima lako izlazim na kraj. Imam jednog prijatelja spremnog da me zaštiti u takvim situacijama - zaključila je Nora sa nimalo naivnim osmehom.

Vizit-karte uobičajene

 

Vlasnik jedne male štamparije, kod kog Nora štampa podsetnice, kaže da je dve nedelje pred Poljoprivredni sajam imao pune ruke posla.

 

- Sadržaj vizit-karti je uglavnom uvek isti: polugola devojka sa izrazom velikog zadovoljstva na licu sa brojem telefona. Pohotnu devojku sa slike prati uglavnom i izazovna poruka tipa "probaj me", "rastopi me", "zadovoljiću te", "uzmi me" i slično. Najčešće traže da se vizit-karte štampaju sa jedne strane na srpskom, a sa druge na engleskom jeziku, a izrađuju i po 2.000 komada - kaže on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online