Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 10.05.2012.
16:24
Beta A

Nikolić i Vučić: Nismo se svađali

Predsednik i zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić negirali su danas da su se posvađali nakon izbora 6. maja i da stranci preti raskol.

Sram bilo onog ko je napisao da smo u svađi: Nikolić i Vučić s "glasačkom" vrećom

"Sram bilo onoga ko je to napisao", rekao je Vučić na konferenciji za novinare ispred Doma Narodne skupštine Srbije upitan da li su tačni navodi da su se on i Nikolić posvađali zbog rezultata izbora.

Vučić je dodao da se on i Nikolić nikada nisu posvađali iako su mediji lojalni vlastima više puta pokušavali da ih zavade, a njegove reči potvrdio je Nikolić. Potom su njih dvojica pozirali zajedno pred kamerama.

Nikolić i Vučić održali su konferenciju za novinare na kojoj su izneli tvrdnje da su izbori neregularni, da je bilo krađe glasova i pokazali vreću sa glasačkim listićima za koje tvrde da su pronađeni u kontejneru nakon što su zamenjeni unapred pripremljenim listićima na kojima su zaokruženi kandidati vladajućih stranaka.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.05.2012. 17:09
Онако како су успели да покраду милијарде евра поред свих институција кроз корупцију и друге облике криминала, што сви у Србији, а и шире знају, тако су и гласове покрали. Па они су у томе верзирани. Што их онда нико није ухватио и процесуирао за ту крађу? Али, ајде да се пристимо и Бодрума и Солуна. Јесу ли и ту украли гласове посланика. И јесу ли одмах ухваћени? Па не, него кад је то неколико месеци касније Чанак одрукао Млађи. Па сећате ли само поштеног Пајтића који је махао авионским картама. И Бориса који је пред изборе 2004. године то јавно признао, народу се јавно извинио (он то одлично уме), а ко је кажњен? Ален Селимовић је уз надокнаду одређен за жртвеног јарца. А Бојан Пајтић?
Četvrtak 10.05.2012. 16:46
ne kukajte samo,nego se borite.vucicu spremi tomu na duel sa tadicem. ti bi pocistio borisa u debati na tv-u,ali mora toma. samo hrabro!!!!!!
Četvrtak 10.05.2012. 17:59
Obrenovici se posvadjali ma nije moguce ma to je nestvarno ali ipak jadno je to kada glasas za ,,Kuma" ili za Adema Jasarija toliko ste nisko pali za malo dinara sto ste dobili od njih...Sada ce Adem Jasari da se kada nas napadnu ove muslidze koji se rasporedjuju duz celog dela KiM-a moliti Amere da nas brane posto je on ne zaboravite unistio vojsku!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online