Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 09.05.2012.
17:24
Beta A

Tadić: Nemam čega da se stidim

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić pozvao je da se slobodno objavi svaka njegova izgovorena reč tokom poslednjih 20 godina jer, kako je naveo, nema čega da se stidi.

Lider DS-a: Boris Tadić
 

"Slobodno objavite i podsetite na sve što sam govorio tokom poslednjih 20 godina. Ali, nemojte da montirate, nego objavite tačno onako kako sam rekao", poručio je Tadić sa skupa u Petrovcu na Mlavi, gde su ga pristalice dočekale na centralnom trgu.

"Nije bilo razgovora o skupštinokoj većini"

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Boru da će se o poslaničkoj većini u Skupštini Srbije razgovarati tek posle drugog kruga predsedničkih izbora.

"Niko nije razgovarao o većini, nego svi pokazuju nameru da se ona formira na jedan prirodana način od stranaka koje su saglasne o strateškim ciljevima Srbije i načina kako bi se ona vodila u budućnosti", rekao je Tadić u Boru gde je danas pušten u rad rudnik bakra "Cerovo". On je izrazio uverenje da će Srbija nastaviti sigurnim putem i pozvao građane da 20. maja izađu na izbore.

Tadić je rekao da jedva čeka duel sa protivkandidatom Tomislavom Nikolićem.

"Ja jedva čekam da se suočimo. A vi gledajte to na televiziji", rekao je Tadić građanima i ocenio da će ta debata doneti i dodatni legitimitet predsedničkim izborima i, kako je naveo, njegovoj konačnoj pobedi.

On je napomenuo da poštuje Nikolića, ali je dodao da je on ipak tokom proteklih 20 godine menjao svoje stavove i drugačije govorio.

"Bolje da ne podsećam na to šta je govorio. Ja bih se stideo toga", rekao je on.

Kandidat DS-a je građane koji se kolebaju i razmišljaju da li da izađu na izbore pozvao da 20. maja preuzmu odgovornost i izađu na birališta.

"Nema 'belih listića', svi na glasanje", rekao je on. Tadić je poručio da je politika koju je vodio, i koju želi da nastavi da vodi, politika sigurnosti, i dodao je Nikolićeva politika opasna.

On je istakao da će centralna tema narednih godina biti populaciona politika jer bez toga ne može biti ni razvoja zemlje. Zahvalio je roditeljima koji na mitinge dovode decu jer mu tako iskazuju poverenje da će sigurno voditi budućnost zemlje.

"A vama deco poručujem da tražite od svojih roditelja nove bate i seke, jer nam bez toga nema bolje budućnosti", rekao je on.

Tadić je dodao da država mora da obezbedi sve mogućnosti da bi se deca u Srbiji što više rađala.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.05.2012. 18:03
STIDI SE.... ŠTO KORAK PO KORAK POKLANJAŠ NAŠE SRCE..NAŠE KOSOVO ŠTO JA ZA VREME TVOJE DIKTATURE NAROD GLADAN BEZ POSLA BEZ NADE BEZ ŠANSE DA ĆE BITI BOLJE ŠTO SI RASPRODAO SRPSKE RESURSE ŠTO TVOJI IZ DS A POSTADOŠE MILIONERI PREKO NOĆI ŠTO SI POKRAO I OVE IZBORE ŠTO SU MEDIJI TOTALNO U MRAKU...SAMO SU TVOJI DIKTATORE ŠTO NEMA ISTRAŽIVAČKOG NOVINARSTVA O MAFIJAMA ŠTO JE SUDSTVO POD TVOJOM ŠAPOM ŠTO SE ISTINA NE SME NIGDE OBJAVITI O TEBI....O TVOJIMA...ZNAŠ VEĆ.. ITD....IMA TOGA ZA CELU KNJIGU.
Četvrtak 10.05.2012. 07:29
Osećaj stida je plemenita osobina koja je kod njih u deficitu. Osećaj stida je graničnik koji razgraničava pojam dobrog činjenja, od loših dela.
Sreda 09.05.2012. 18:51
ovaj konzumira neku drogu pa mu sve jedno za ovu bednu srbiju mrs u hrvatsku djubre jedno smrdljivo
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online