Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 08.05.2012.
14:01 >> 13:59h
Kurir rs A

"Neverne Tome da glasaju za mene!"

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić pozvao je danas građane da ga podrže na izborima 20. maja jer će tad biti određen karakter Srbije u narednih pet godina.

Ta politika je bolja i za "nevernog Tomu". Bolje je ako mi vodimo ovu zemlju. Nikolić je čovek koji ima određeni talenat i dar, ali u vođenju zemlje nema iskustvo
 

On je građanima u Ćićevcu poručio da ubede svakog "nevernog Tomu" da izađe na izbore 20. maja i glasa za politiku DS-a jer, kako je rekao, od te odluke zavisi karakter države, kao i njen položaj u regionu i svetu.

"Ta politika je bolja i za "nevernog Tomu". Bolje je ako mi vodimo ovu zemlju. (Predsednički kandidat SNS Tomislav) Nikolić je čovek koji ima određeni talenat i dar, ali u vođenju zemlje nema iskustvo", rekao je Tadić.

On je kazao da mu je podrška građana potrebna i u dijalogu za fomiranje vlade i da je najbinitiji posao da se izbori završe u miru. "Srbija neće biti ista zemlja ako je vodi Tomislav Nikolić ili ako je vodim ja. Reč je o različitim karakterima, nemamo isti način razmišljanja i političkog mišljenja", rekao je Tadić.

Prema njegovim rečima, građani su na izborima 6. maja pokazali da opozicija ne može da menja Srbiju ali i da vladajuće stranke moraju da vode zemlju tako što će se i same menjati. "Moramo da popravljamo ono što nije dobro i mi smo pokazali da smo spremni da to činimo uprkos teškim okolnostima, poput ekonomske krize koja je pogodila ceo svet", rekao je lider DS. "Mi protivnike poštujemo, ali ih pobeđujemo", dodao je on.

Tadić je kazao da niko nema pravo da negira dosadašnja dostignuća DS-a. "Mi nismo lenčuge, mi smo vredni, nismo kukavice, preuzimamo rizike, imamo stručni tim ljudi, najjači u ovom delu Balkana koji ćemo pojačati, i za sve to nam treba vaša podrška", poručio je Tadić.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.05.2012. 14:13
Izgleda da ovaj kandidat ne živi u istoj zemlji gde i mi... I žalosno i smešno čitati njegove S.F.. PRIČE...
Utorak 08.05.2012. 15:17
Ova Tadićeva izjava je sramota za jednog političara. Dali je svesan da njega ocenjujemo prema bilansu a ne prema obećanjima !? A bilans svi znamo kakav je ! Od 200 000 obećanih zapošjlenja , 400 000 izgubili posao. Ilegalna bogaćenja nije da nisu kažnjena nego su i favorizovana u ime Demokratske stranke ...Ne kažem da će Toma biti bolji ili lošiji, ali mora ova vlada da se defitivno kazni jer nisu ispunili obećanja, prave od ovog naroda budalu , uništili su privredu , škola nije više simbol profesionalnog i moralnog uspeha , poljoprivreda je slomijena , kao i zdravstvo, pravosuđe a i najgore Porodica !
Utorak 08.05.2012. 14:45
Ма носи се Тачићу у .....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online