Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 08.05.2012.
14:01 >> 13:59h
Kurir rs A
Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić pozvao je danas građane da ga podrže na izborima 20. maja jer će tad biti određen karakter Srbije u narednih pet godina.
Utorak 08.05.2012.14:13
Izgleda da ovaj kandidat ne živi u istoj zemlji gde i mi... I žalosno i smešno čitati njegove S.F.. PRIČE...
Utorak 08.05.2012.14:20
nemojte Srbi da glasate ni za koga.... inatite se do kraja !!! i posle se čudite??? izbor je takav-kakav je.... ko me "zna" - zna moje stavove o Tomi i naprednima... ali sad je prosto kao pasulj... ili hoćete gnoj do guše, ili hoćete da pokušamo nešto drugačije? pa kud puklo.... čist referendum?
Utorak 08.05.2012.14:28
Evo..ja rekoh..glasaću za Tomu... Ako pobedi..onda će ovaj žucko da bude premijer i da sva prava koja je dosada uzurpirao kao predsednik prenese na svoju novu funkciju.. Toma će imati samo ona ovlaštenja koja po ustavu i ima predsednik..a ona i nisu neka.... Ako žućko pu pu...pobedi..onda će nastaviti ovako..da uzurpira svu vlast i da o svemu odlučuje diktatorski kao do sada.
Utorak 08.05.2012.15:31
ma flekavi ne može da bude premijer ni u ludilu.... ne postoji ni promil šanse za tako nešto... to je mesto "rezervisano" za gljivicu... na opštu žalost... u bilo kojoj kombinatorici, VAŽNO je da gnoj bude kako - tako ograničen... ako se bar to ne postigne - laka vam noć, braćo i sestre...
Utorak 08.05.2012.15:32
Ovlašćenja predsednika države su ipak važnija nego što mislimo, jer ima pravo da skine predsednika vlade, da postavi novog koji će novu vladu da formira. Mislim da treba masivno glasati zaTomu (nisam njegova pristalica) , da bi SNS sama vladala i da se DS suoči sa svojim odgovornostima. Kolalicije prouzrokuju sterilnu politku u svakom domenu.I nevidim na osnovu čega mora Dačić da bude premijer ! Nemože on da natera svoje glasače da glasaju za DS , samo ako su ovnovi (što i većina jesu).
Utorak 08.05.2012.14:35
Sta se palis Tadicu,pa i ti sam znas da su gazde rekle da dodje malo Toma na vlast! Smiri se,primio si se da mozda mozes opet da pobedis uz pomoc naroda,a znas da je to nemoguce i da su gazde rekle ne.
Utorak 08.05.2012.14:47
Toma Nikolić je daleko manje zlo za Srbiju nego Tadic. Zbog toga bi svi patriotski Srbi trebali za njega glasati, da se od 2 zla odabere manje. Toma je prevrtljivac, on ce sutra biti spreman okrenuti ledja i EU i US ako ga patriotske snage pritisnu. Tadic bi hladno izveo vojsku na demonstrante i pobio koliko god treba samo da ostane na vlasti. Toma ipak je covek iz naroda, ima dusu, nije odrastao na beogradskom asfaltu i holivudskim filmovima, kao Tadic, Djilas, Sutanovac, Vucic - oni su mnogo vise Beogradjani nego Srbi. Za Amere je Vucic prihvatljiviji, pa mozda nude Tomi recimo milion ili 2 dolara da se posle povuce (ili neka druga cifra - da se osiguraju, znam ih kako razmisljaju).
Utorak 08.05.2012.15:17
Ova Tadićeva izjava je sramota za jednog političara. Dali je svesan da njega ocenjujemo prema bilansu a ne prema obećanjima !? A bilans svi znamo kakav je ! Od 200 000 obećanih zapošjlenja , 400 000 izgubili posao. Ilegalna bogaćenja nije da nisu kažnjena nego su i favorizovana u ime Demokratske stranke ...Ne kažem da će Toma biti bolji ili lošiji, ali mora ova vlada da se defitivno kazni jer nisu ispunili obećanja, prave od ovog naroda budalu , uništili su privredu , škola nije više simbol profesionalnog i moralnog uspeha , poljoprivreda je slomijena , kao i zdravstvo, pravosuđe a i najgore Porodica !
Utorak 08.05.2012.15:35
TACNO je da je ova izjava SRAMOTA za jednog politicara!!! No, ON NE ZNA sta je sramno i sta je sramota! Narcisoid u dubini svoje duse, a takvi ne znaju nista osim onoga: JA i samo JA! Nisam ni ja kao i mozda mnogi simpatizeri SNS-a i Tome Nikolica, ali cu da glasam za Tomu, jer je ipak, mora se reci Srbin i patriota u odnosu na doticnog, bivseg predsednika Srbije!
Utorak 08.05.2012.15:45
Ne smao to nego izgleda da oseća da je na ivici debakla i misli da ponižavanje rivala može da mu pomogne. To su prljave političke metode , kao njegova kampanja. On se ponaša kao da je prvi put kandidat a zaboravio da je zavio u crnom 4/5 Srbije ! Drgo voleo bih da pitam jednog SPS glasača ( JA IH NEZNAM) dal´ će stvarno da glasa za Tadića kako će im sigurno narediti gazda-koferče !? Marine Le Pen je pozvala svoje glasače da glasaju "belo" , naravno većina njih iako su strasni navijači njene stranke, nisu je poslušali samo zato što smatraju da su slobodni i razumni ljudi i da imaju dužnost da glasaju na izbor budućeg predsednika svoje države !
Utorak 08.05.2012.15:52
Bas TAKO! SVE je objasnjeno u ovom komentaru! Dodala bih jos nesto: BoTa je krsio ustav Srbije, jer je preuzeo ulogu premijara i NIJE bio predsednik Srbije i njenih gradjana , vec SAMO svoje stranke!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)