Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 03.05.2012.
16:08
Beta A

Dačić: Svima da se povećaju plate

Potpredsednik vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je, prilikom obilaska završnih radova na obilaznici oko Beograda, da sledeća vlada mora da podigne plate u javnom sektoru i da utiče na privatni sektor da to isto učini, jer ljudi neće biti zadovoljni samo izgradnjom infrastrukture.

Dačić: Mrkonjić ne gradi mostove i puteve od stiropora
 

Dačić je rekao da vlada treba da prestane da podleže ucenama Međunarodnog monetarnog fonda, da treba da vodi računa o najsiromašnijim građanima, kao i da promeni poresku politiku, tako da više oporezuje najbogatije.

"Mora da se ulaže u plate i penzije. Šta god mi uradili po pitanju puteva i pruga, narod neće biti zadovoljan dok ne povećamo plate", rekao je Dačić.

Hvaleći rad ministra infrastrukture Milutina Mrkonjića, Dačić je rekao da mu je drago što su se svi oni koji su ga kritikovali u prethodnom periodu uverili da Mrkonjić "ne gradi mostove i puteve od stiropora".

"Oni što su ga kritikovali svih ovih godina mogu da vide šta je uradio. Ovo je nešto sto ostaje iza ove vlade", dodao je Dačić. Upitan na kojoj funkciji sebe vidi posle izbora, je rekao da "to nije bitno".

"Na kojoj funkciji sebe vidim nije bitno. Mi svi možemo samo da budemo zaljubljeni u sebe, kao što su neki. Biću na funkciji na kojoj me narod bude hteo", rekao je Dačić, koji je aktuelni ministar unutrašnjih poslova.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.05.2012. 16:13
Iz koferceta
Četvrtak 03.05.2012. 16:15
Iz kojih realnih izvora možeš povećati plate,pobogu....ne laži ovaj napaćeni narod.. Samo proizvodnja i izvoz mogu pozitivno uticati na rast plata..to znaju i deca u obdaništu...A šta izvesti kada ste sve upropastili i rasprodali... Još ako budeš premijer...KUKU SI GA NAMA.
Četvrtak 03.05.2012. 16:51
Nije mi jasno ko glasa za ovu uštvu. Komunjare starog kova? Nemoguće, pa gljivica je bio u odlazećoj vladi koja je sprovodila najdivlji destruktivni kapitalizam. Slobini fanovi? Ne, jer znaju da bi sloba, da je živ, pljunuo na ovakav SPS. Socijaldemokrate? To je smešno kad je. sps tajkunsko-interesna firma. Patriote? Kako kad znaju da će ovaj opet u vladu sa flekavim, pa i sa čmarkom i Čedom praškom ako treba. EU fanatici? Ne, oni imaju mnogo bolji izbor - bota, LSD i slični. Retardirani? Ne, svi su se već podelili između flekavog i grobara. Stvarno, ko će to glasati za gljivicu i punjeno koferče?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online