Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 02.05.2012.
20:33
Beta A

Nikolić: Rat kriminalu i siromaštvu

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poručio je da će ako posle izbora 6. maja postane predsednik Srbije povesti rat protiv kriminala i siromaštva.

Tomislav Nikolić: Zajedno možemo do bolje Srbije
 

"Obećavam da ću kao predsednik Srbije pomilovati siromašne koji su u zatvorima za sitne krađe, a da će kriminalci biti u zatvorima zbog zločina koji su počinili prema građanima Srbije", rekao je Nikolić na konvenciji u centru Niša.

Nikolić je svojim pristalicama rekao da neće da ih laže, kao i da će biti teško i naporno.

"Natovarite taj teret na naša leđa da vam se odužim za sve plate koje sam dobijao kao poslanik", rekao je Nikolić tražeći podršku građana na predsedničkim, parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima 6. maja.

Govoreći o odnosima sa Evropskom unijom, Nikolić je rekao da Srbija može mnogo toga da iskoristi ugledajući se na EU.

"Nije Evropska unija ni samo belo ni samo crno - ima tu mnogo toga što Srbija treba da iskoristi. EU samo želi vladu u Srbiji koja neće da krade, sigurnost i državu bez kriminala, sve ćemo to da stvorimo", rekao je Nikolić.

Osvrnuvši se na odnose sa Rusijom, Nikolić je rekao da Srbiju od Rusije niko ne može da rastavi, kao i da će se Srbija unutar koje je i njena južna pokrajina Kosovo i Metohija, učlanjivati u sve međunarodne institucije.

Nikolić je ponovio obećanje da će ako dođe na vlast za dva meseca proveriti sve privatizacije, kao i da će to raditi sudije i tužioci koji su ostali bez posla po ugovoru o delu.

"Ja živim lepo, imam redovnu platu, imaću ogromnu penziju, danas slavim 37 godina braka, imam sve samo nemam vas srećne i neću da stanem dok vam to ne osvojim", rekao je Nikolić.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić poručio je aktulenoj vlasti da se "ne igraju i ne pokušavaju da pokradu izbornu volju naroda u nedelju".

LIder Nove Srbije Velimir Ilić je rekao da je Boris Tadić, kako je naveo, bruka za Srbiju.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.05.2012. 22:54
Objaviće ovaj rat kriminalu i korupciji. Čovek kome je francuska obaveštajna služba osnovala stranku uz posredništvo mila đukanovića, žuti mu omogućili da ostane u skupštini a tajkuni ga finansiraju već 3.5 godine. Čovek koji je 2006. bio student pravnog fakulteta u Kragujevcu a već 2007. diplomirao master studije na mega-giga "fakultetu", smer menadžent za kurta i murta, samo što je 2008 prijavio sebe na izbore kao srednjoškolca. Pre bi glasao za flekavog nego za grobara, a za flekavog inače ne bih glasao nikad, čisto da se zna kako ovi stoje.
Sreda 02.05.2012. 20:43
Nećeš valjda i ti ko Krkobabić?
Sreda 02.05.2012. 20:48
mozda bi naslov trebao da bude ! Sa kriminalcima cu ratovati(pljackati) protiv siromahe! Nista vam ne verujem svi ste vi isti SNS stranka koja toboz hoce vlast i dozivotni opozicionari! Jer ste nesposobni da vladate!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online