Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 02.05.2012.
15:08 >> 15:57h
Beta A

"Srbiji potreban razvoj, ne političke svađe"

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS)Mlađan Dinkić izjavio je u Knjaževcu da je Srbiji potreban razvoj, a ne sukobi i političke svađe, saopštio je URS.

Lider URS-a Mlađan Dinkić
 

"Vreme je da se prekinu politički sukobi i da se svi udružimo oko zajedničkih ciljeva: dvostruko veći budžet za poljoprivredu, manje takse i nameti, zapošljavanje u svim regionima i jednake šanse za sve", kazao je Dinkić.

On je rekao da Srbija nema vremena za prepucavanja, već da odmah treba početi rad na terenu i omogućiti svim gradovima jednake šanse za investicije, otvaranje novih radnih mesta i razvoj infrastrukture.

Dinkić je naglasio da je Srbiji potrebna ozbiljna promena sistema, ali da to ne mogu da urade političari koji stalno sede u Beogradu i koji iz svojih kabineta ne vide probleme običnih ljudi.

"Ujedinjeni regioni svakodnevno dobijaju sve veću podršku zato što smo okupili ne samo lidere iz naroda - gradonačelnike, već i ugledne pojedince, ali i obične građane", rekao je Dinkić i dodao da je Srbija jaka samo kada su svi njeni delovi jaki i kada svi zajedno rade na unapređenju života običnog čoveka.

Lider URS-a rekao je da je Srbiji potrebna vlada koja sluša glas naroda i koja će jednako tretirati sve regione i će Ujedinjeni regioni biti glas svih regiona i u novoj vladi i u novoj skupštini.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.05.2012. 16:00
G17..se presvukao u URS....i nespominje lažna obećanja...sada daje nova..koja će takođe biti lažna....ajmo..kladionice...koje je sledeće ime ovih lažova..?
Sreda 02.05.2012. 15:42
Овдашњи избори су, дакле, само наставак бројних америчко-немачких обрачуна започетих разбијањем СФРЈ који као и сви досадашњи ни овога пута неће бити у нашу корист, јер за разлику од осталих балканских урођеника према Србима ни једна страна нема елементарног поштовања, пошто ни ми сами једни према другима и према својој држави немамо никаквог респекта. Наравно за оне који мисле да је бољи ујед змије отровнице у пустињи од лаганог гушења узрокованог стискањем огромног питона или обрнуто, можда то и није тако, али трагично искуство српског народа и са једнима и са другима не обећава нам сасвим сигурно ништа добро. Драган Видаковић, новинар.де
Sreda 02.05.2012. 15:17
Srbiji treba onih 1000 eura koje si obecao! DSS i SNS u vladu sto se mene tice.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online