Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 30.04.2012.
20:09
Beta A

"Nećemo položaje radi bogaćenja, Srbija nam je na prvom mestu"

Predsednički kandidat koalicije SPS, PUPS, JS Ivica Dačić izjavio je da njegova koalicija "poštuje međunarodne faktore i moćnike, ali joj je Srbija uvek i jedino na prvom mestu".

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić
 

"Ne zavisimo od moćnika, ni u zemlji ni u inostranstvu, izjavio je Dačić na završnoj izbornoj konvenciji ove koalicije u Jagodini. On je rekao da koalicija SPS, PUPS želi jaku, moćnu Srbiju, koja će uspeti da zaštiti nacionalne i državne interese i u kojoj će vladati jednakost i socijalna pravda.

"Takvoj ja Srbiji želim da služim i takva će Srbija biti, ako mi pobedimo. Mi ne želimo funkcije radi ličnog bogaćenja, mi želimo da vršimo vlast u interesu građana i naroda", poručio je Dačić.

On je naveo da su u Gračanici na Kosovu i Metohiji koaliciji SPS-PUPS-JS međunarodne snage i kosovska vlast zabranile predizborni skup.

"To što rade nije u skladu sa Rezolucijom 1244 ni sa dogovorom koji smo postigli sa OEBS-om o održavanju izbora na Kosovu i Metohiji.
 

Kako su to samo nama zabranili skup, a održao je Toma Nikolić i Koštunica", upitao je Dačić. On je dodao da je ponosan na to što im je skup zabranjen, jer radi u
interesu naroda.

"Znaju oni da, kada bih se ja pitao u državi, da bih znao gde je crvena linija na Kosovu i Metohiji. I taj koji je pređe izazvao bi otpor srpskog naroda i borbu za slobodu", kazao je Dačić.

Dačić je istakao da je on uspeo da sačuva SPS i podigne ga iz pepela, da je zbog njega MUP proglašen za najbolje ministarstvo u Vladi Srbije i da će tako voditi celu Srbiju.

"Politički protivnici ponavljaju svaki dan da se ne glasa za male stranke, jer tako bacate glasove. Hoće da kažu da džabe narod glasa za nas kada su oni glavni. Ja ću iz Jagodine da im poručim da ne znam zašto bi iko glasao za njih kada i jedan i drugi posle moraju da dođu kod mene", rekao je Dačić.

On je poručio onima koji žele da se klade na nekoga ko će sigurno biti na vlasti da je najbolja kvota za SPS-PUPS-JS.

"Naš cilj nije da se borimo ni za Nikolića ni Tadića, već da ih pobedimo zato što smo najbolji", rekao je Dačić.

Na konvenciji u jagodinskoj Hali sportova su govorili i koalicioni partneri, predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i predsednik JS Dragan Marković Palma, a prisustvovali su i funkcioneri SPS-a Slavica Đukić Dejanović, Žarko Obradović, Milutin Mrkonjić, Petar Škundrić i Aleksandar Antić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.04.2012. 20:12
За њега и даље нема шлем...
Ponedeljak 30.04.2012. 21:26
Sve je to lepo ali gde je plan za povratak srba na kosovo i povratak kosova u institucije srbije. Kosovo je autonomna pokrajina KiM. Ko ima petlju da to kaze i uradi, moze i da se kune u srpski narod, Do tada svi su isti.
Utorak 01.05.2012. 06:43
Kako detinjasto-Pobedićemo, zato što smo najbolji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online