Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 30.04.2012.
00:48
Blic A

Tadić, Čola i slamanje ženskih srca

Predsednik Demokratske Stranke i predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" prošetao je danas obalom Save i popio kafu sa Zdravkom Čolićem. Dvojica rođenih Sarajlija razgovarala su o pesmama, a Tadić je novinarima otkrio da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica Podlugovi".

Čolić i Tadić na kafi kraj Save
 

Razgovor uz kafu Tadića i Čolića ispod Kalemegdana novinari nisu mogli do kraja da čuju, osim dela o omiljenim pesmama bivšeg predsednika Srbije. Tadiće je rekao da kada završi radni dan "uključi pojačalo i gitaru i otpeva Podlugove".

Na pitanje zašto se odlučio da baš sa Čolićem popije popodnevnu kafu, on je uz osmeh odgovorio: "Pa pitajte Čolića zašto je odlučio da popije kafu sa mnom".

Poznati pevač je objasnio da su njih dvojica stari prijatelji i da je Tadić bio na njegovom koncertu na Ušću, na šta je lider demokrata "ubacio" da to nije jedini koncert na kome je prisustvovao, ali i da ih povezuje to što su obojica rođeni u Sarajevu.

Tadić je podelio sa novinarima i to da su sve drugarice njegove sestre još u Sarejevu bile zaljubljene u popularnog Čolu. "Prvi put sam za njega čuo sedamdesetih godina kada je bila popularna pesma 'Gori vatra'. Bio je jedan student Englez koji je bio u razmeni studenata i on je bio oduševljen tom pesmom", ispričao je Tadić, dodajući da je njegova omiljena pesma ipak "Sinoć nisi bila tu".

"Sinoć nisi bila tu da mi malo snage daš - a to je strašna pesma", rekao je Tadić.

Nezaobilazna je, prema njegovim rečima i "April u Beogradu", koja je toliko romantična da pretpostavlja da "umiruje ženska srca".


"A, to je evergrin. To je pesma koja ostaje", uzvratio je Čolić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.04.2012. 01:06
"a Tadić je novinarima otkrio da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica Podlugovi". "Tadiće je rekao da kada završi radni dan "uključi pojačalo i gitaru i otpeva Podlugove". -------------------------------------------- ??? Станица Ковин!
Ponedeljak 30.04.2012. 06:29
Koliko naporan radni dan može da bude bišem predsedniku, ako posle toga može da uključi instrumente, i da peva? Ispada da je nama upravljati jako relaksirajuće.
Ponedeljak 30.04.2012. 08:08
Muka mi je od ovog licemerja! Odgovor je samo jedan: ZA DVERI I TAČKA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online