Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 11.04.2012.
17:51
Kurir rs A

"Koga Bog ne prosvetli, taj dođe u ruke policije"

"Srbiji treba ekonomski razvoj, pravda i sigurna ruka koja će da je vodi", poručio je kandidat SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić na predizbornom skupu u Obrenovcu.

Srbiji je potrebna čvrsta politika, a to podrazumeva da se čvrsto stoji iza onoga za šta se i zalaže, kaže lider SPS

Srbiji je potrebna čvrsta politika, dodao je Dačić, objasnivši da to podrazumeva da se čvrsto stoji iza onoga za šta se i zalaže.

"Mnogo će vas više ceniti, pa i vaši protivnici i neprijatelji, ukoliko čvrsto branite svoje stavove, nego ukoliko se klanjate svima, a u suštini ne znate kojem se bogu molite", rekao je Dačić.

Prema njegovim rečima, potrebna je odlučnost i hrabrost za donošenje odluka. On je naveo primer MUP-a, koji on vodi, gde se odluke ne mogu odlagati, već se te odluke, teške i rizične, donose svaki dan.

"Kada je trebalo da se donose odluke, svi se nekako izmaknu, a ja nemam gde da se izmaknem. Ja sam tu i moram da donesem odluku", rekao je Dačić i naveo kao jedan od primera "Paradu ponosa".

Kako je istakao, u ovoj državi politiku ne vode političari, već je vode agencije za istraživanje javnog mnjenja, još jednom ponovivši da mnogi nemaju odlučnosti i hrabrosti da donose potrebne odluke.

"Onaj ko misli da može da prevari narod u ovih nekoliko nedelja ne shvata da je predizborna kampanja u stvari sve ono što ste radili na mestima na kojima ste bili", rekao je Dačić, koji je dodao da je ponosan da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, po svim istraživanjima bilo najuspešnije u vladi, a policija druga institucija, posle crkve, po poverenju građana.

"Palma je rekao - Bog, pa Ivica Dačić, ali nije to baš tako. Ja to više tumačim, tako da je - koga Bog ne prosvetli, taj dođe u ruke policije", rekao je Dačić.

On je rekao da su izbori vreme kada se izađe pred vrhovnog sudiju, odnosno narod.

"Neću da vas pozivam da glasate za mene, glasajte za sebe, jer ako glasate za sebe, glasaćete i za mene sigurno", poručio je Dačić, koji se zadržao u dužem razgovoru u Obrenovcu sa građanima.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.04.2012. 18:22
Opet se ušikao...ko onomad na Kale..kale..brdo...Kalemegdanu... Ali saznali smo nesto novo! Palma je osvojio prvo mesto na svetu za uvlacenje u pozadinu!!! "Palma je rekao - Bog, pa Ivica Dačić, exxx BOŽE DRAGI..NA ŠTA SI SPAO.. JOŠ CE IVICA DA TE STRPA U MARICU DA BI BIO PRVI I TU....
Sreda 11.04.2012. 21:01
“Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.”
Sreda 11.04.2012. 19:53
Ministar policije MORA da bude POLICAJAC a ne politicar (gde je politicar tu pravde nema niti prave borbe protiv kriminala - jer politika je "kurva")
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online