Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 09.04.2012.
02:13
Večernje novosti A

Kalanović: Tadić nije ni demokrata ni fer

Potez Borisa Tadića nije ni demokratski ni fer, jer on već više od mesec dana trči izbornu trku i vuče DS. Ali URS će učestvovati u ovoj neravnopravnoj utakmici, i za parlament i za predsednika i iznenaditi mnoge postignutim rezultatom, izjavila je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović.

Ona je u intervjuu za ''Novosti'' rekla da očekuje da će URS ostvariti dobre rezultate na izborima.

Verica Kalanović

- Građani će se opredeljivati na osnovu dela i rezultata, a ne smeškanja, obećanja i lepih reči. URS izlazi na izbore sa konkretnim rezultatima - doveli smo "Fijat" u Kragujevac, "Juru" u Rači, "Beneton" u Niš, "Falke" u Leskovac, "Kontinental" u Suboticu - kaže Kalanovićeva.

Kako će izgledati buduća vlada? Isključujete li mogućnost koalicije DS i SNS?

- Buduća vlada pred sobom će imati vrlo težak zadatak, da menja Srbiju nabolje i da građanima pruži perspektivu da u ovoj zemlji vredi živeti. Ne isključujem mogućnost koalicije SNS I DS, ali sam sigurna da takva koalicija ne bi odgovorila izazovima koji bi bili pred njom.

Da li su za vas naprednjaci prihvatljiv partner?

- Naši programi su značajno različiti i ne vidim mogućnost koalicione saradnje. Prema onome što su naprednjaci radili u prethodnom periodu, ne verujem da iza lepih reči i olako datih obećanja stoji namera da se te ideje i sprovedu.

URS neće u vladu po svaku cenu?

- Opredeljenje za ulazak u narednu vladu za URS zavisiće isključivo od njenog programa. Bez suštinske decentralizacije, podrške privredi i dupliranja agrarnog budžeta nema ulaska ni u jednu koaliciju.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.04.2012. 09:08
Tu je gospođa u pravu, tadić je svojom ostavkom, koju ne zove tako započeo jako pokvarenu igru.
Ponedeljak 09.04.2012. 09:12
ulažite u proizvodnju naše zdrave hrane..izvoz..a ne da se otvara jos fabrika sa prljavim tehnologijama u Srbiji..a dobit ide iz zemlje... ALI VI STE STRANI NAMESNICI OVDE..NE RAZMISLJATE KAKO DA SE SRBIJA RAZVIJA..KAKO DA OSTAJE DOBIT OVDE..ODLAZITE! NAMA TREBA COVEK KOJI CE PAZITI NA SVAKI DINAR KAKO SE ULAZE PAMETNO A NE..KAKO DA SE UKRADE...
Ponedeljak 09.04.2012. 10:00
Ма шта кажеш?! Није фер? Дај бре, смешни сте. Знате да је народ сав свој гнев и јад персонификовао у лик и дело тадића, а ви ситне душе који сте му до јуче лизали *** сада се дистанцирате и пљујете иако сте за актуелну ситуацију исто толико одговорни својим (не)деловањем.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online