Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 21.02.2012.
20:42
telegraf.rs A

Biljana Srbljanović: U zatvoru nam ne daju mobilne, samo bonsek u kaladontu!

Burne reakcije na vest da je književnica Biljana Srbljanović uhvaćena s tri grama kokaina. Nije da ih nismo očekivali.... Karleuša i Čanak je podržavaju, prozivke stižu od Isidore Bjelice, Ivana Ivanovića i Braje...

Vest o njenom hapšenju pokrenula lavinu: Biljana Srbljanović
 

Vest dana – da je Biljana Srbljanović uhvaćena kako kupuje drogu – ubrzo se na Tviteru pretvorila u polje za obračun. Književnica na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži ironično je otpisala svima onima koji je prozivaju sledećim rečima:

“Javila bih se ja vama. Ali nam u zatvoru ne daju mobilne. Samo bonsek u kaladontu”, napisala je Srbljanovićka, a odmah potom “odapela” još jedan “tvit“:

“Ja sad idem malo u "džim". Ako me u međuvremenu puste iz zatvora, neko da mi

Prva reakcija:

Biljana Srbljanović: Ostalo mi od prošlih izbora, kad sam snimila porno

javi.”

Zanimljivo je, međutim, da je tviteraški izuzetno aktivna Biljana Srbljanović napravila pauzu između 1. i 4. decembra, upravo u trenutku kad joj se desila “afera kokain”. Vest da je uhapšena izaziva više nego burne komentare na društvenim mrežama – duhovite i uvredljive, od fanova i “hejtera” do poznatih ličnosti.


Jelena Karleuša prva je odreagovala:

“Ako se u Srbiji posle krađe miliona, učestvovanja u ubistvu Premijera i tona koke – pravi turneja, posle grama ide kandidatura za PREDSEDNIKA”. Ovo se doduše odnosi na Cecu, s obzirom da ona kreće na turneju kad izađe iz kućnog zatvora, ali ipak...

Podršku Srbljanovićki pružio je i lider LSV-a Nenad Čanak. Nakon što se složio s inicijalnim komentarom književnice: “Jao, pa to počeli izbori“, Čanak je rekao da svaku “aferu” otkrivenu neposredno pred izbore treba uzeti s mnogo rezerve.

“Sledi nam mnogo tog blata sledeća dva meseca”, prognozira Čanak. Rasprava na njegovom Tviter nalogu ubrzo se raširila na temu o legalizaciji, odnosno dekriminalizaciji lakih droga, pa je Čanak sa svojom sabraćom na ovoj društvenoj mreži podelio i SMS koji je dobio:

“Pa kad ide kod uličnih dilera umesto da ode do Stranke, pa lepo uzme na veliko, preko Sindikata … “

S druge strane, najveću paljbu po poznatoj književnici osuo je jedan od osnivača SNS Mario Maletić:

Kompozitor Dragan Brajović Braja napisao je sledeće:

“E, Biljo… Pa nije svaka koka koka, neka je i petao, a te kukuriču iz džepa. Nova pozorišna predstava B.Srbljanović “Tona prođe, a gram nikako”.

Ivan Ivanović takođe se oglasio na Tviteru:

“Mučenica, svaki put kad kine izgubi 60 evra”.

Srbljanovićki nije ostala dužna ni koleginica po peru Isidora Bjelica:

“Ajde reci pravo koji će joj k… muž ako sama ide po mleko, hleb, kokain…”

POVEZANE VESTI

Utorak 21.02.2012. 21:04
Их, па баш су ови пандури неки! Могли су да сачекају дотичну још који месец док не постане градоначелник, и, попут садашњега, одлучи да је изнад закона те да стога између осталог и кокаин треба легализовати! Све би после било лакше! И њеном шефу и оном "познатом" продавцу белог! Овако све пропаде због неувиђавних пандура! Да знате да ћу ноћас лоше због ове вести спавати! А и ови што је на Твитеру прате... И они!
Utorak 21.02.2012. 20:58
Sad može da nastavi sa pisanjem, jer ta tri grama mogu joj postati inspiracija. A i bolje je pisati nego se baviti politikom.
Sreda 22.02.2012. 03:04
A Ceda diler nije uhapsen?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online