Utorak 21.02.2012.
20:42
telegraf.rs

Biljana Srbljanović: U zatvoru nam ne daju mobilne, samo bonsek u kaladontu!

Vest o njenom hapšenju pokrenula lavinu: Biljana Srbljanović
 

Vest dana – da je Biljana Srbljanović uhvaćena kako kupuje drogu – ubrzo se na Tviteru pretvorila u polje za obračun. Književnica na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži ironično je otpisala svima onima koji je prozivaju sledećim rečima:

“Javila bih se ja vama. Ali nam u zatvoru ne daju mobilne. Samo bonsek u kaladontu”, napisala je Srbljanovićka, a odmah potom “odapela” još jedan “tvit“:

“Ja sad idem malo u "džim". Ako me u međuvremenu puste iz zatvora, neko da mi

Prva reakcija:

Biljana Srbljanović: Ostalo mi od prošlih izbora, kad sam snimila porno

javi.”

Zanimljivo je, međutim, da je tviteraški izuzetno aktivna Biljana Srbljanović napravila pauzu između 1. i 4. decembra, upravo u trenutku kad joj se desila “afera kokain”. Vest da je uhapšena izaziva više nego burne komentare na društvenim mrežama – duhovite i uvredljive, od fanova i “hejtera” do poznatih ličnosti.


Jelena Karleuša prva je odreagovala:

“Ako se u Srbiji posle krađe miliona, učestvovanja u ubistvu Premijera i tona koke – pravi turneja, posle grama ide kandidatura za PREDSEDNIKA”. Ovo se doduše odnosi na Cecu, s obzirom da ona kreće na turneju kad izađe iz kućnog zatvora, ali ipak...

Podršku Srbljanovićki pružio je i lider LSV-a Nenad Čanak. Nakon što se složio s inicijalnim komentarom književnice: “Jao, pa to počeli izbori“, Čanak je rekao da svaku “aferu” otkrivenu neposredno pred izbore treba uzeti s mnogo rezerve.

“Sledi nam mnogo tog blata sledeća dva meseca”, prognozira Čanak. Rasprava na njegovom Tviter nalogu ubrzo se raširila na temu o legalizaciji, odnosno dekriminalizaciji lakih droga, pa je Čanak sa svojom sabraćom na ovoj društvenoj mreži podelio i SMS koji je dobio:

“Pa kad ide kod uličnih dilera umesto da ode do Stranke, pa lepo uzme na veliko, preko Sindikata … “

S druge strane, najveću paljbu po poznatoj književnici osuo je jedan od osnivača SNS Mario Maletić:

Kompozitor Dragan Brajović Braja napisao je sledeće:

“E, Biljo… Pa nije svaka koka koka, neka je i petao, a te kukuriču iz džepa. Nova pozorišna predstava B.Srbljanović “Tona prođe, a gram nikako”.

Ivan Ivanović takođe se oglasio na Tviteru:

“Mučenica, svaki put kad kine izgubi 60 evra”.

Srbljanovićki nije ostala dužna ni koleginica po peru Isidora Bjelica:

“Ajde reci pravo koji će joj k… muž ako sama ide po mleko, hleb, kokain…”

2024 © - Vesti online