Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 12.02.2012.
13:36 >> 14:33h
Beta A

SNS: Ko je upozorio Bojovića da pobegne iz Srbije?

Funkcioner Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je Vladu Srbije da je kriva za izazivanje haosa u zemlji, tešku elektroenergetsku situaciju, a jednog njenog člana za kontakte sa uhapšenim Lukom Bojovićem.

Vučić: Ko se iz vlasti sastajao sa Vučićem?
 

Ponavljajući da u Srbiji nije pobeđena korupcija ni politička mafija Vučić je rekao da do Sretenja očekuje odgovor od predsednika Vlade i nadležnih bezbednosnih snaga koji se to član vlade sastajao i bio u kontaktu sa u Španiji uhapšenim Lukom Bojovićem.

"Ko se sastajao sa Bojovićem, ko ga je upozoravao da beži iz Srbije i ko je bio taj ko je preko različitih ljudi sa Bojovićem bio u vezi pa da vidimo kako brojni kriminalci lako pobegnu iz Srbije ...", kazao je Vučić.

Vlada izaziva haos u državi

Vlada je kriva za "organizovanje haosa u državi", što privreda nestaje, što Srbija u poslednjih 12 godina nije dobila nijedan veći elektroenergetski objekat, kao i za to što se nije stalo na put korupciji i političkoj mafiji, kazao je Vučić.

"Vlada Srbije se hvali da je isključila 2.000 najvećih potrošača, da su na 50 odsto smanjili potrošnju u ostalim subjektima a u poslednjih 12 godina nisu izgradili nijedan veliki elektroenergetski objekat. Nema ni novih termoelektrana ni hidroelektrana ni rudnih polja", kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, da je u elektroenergetski sektor ulagano po 500 miliona evra godišnje, samo u prethodnom mandatu vlade imali bismo najmanje dve nove elektrane.

"Vlada je pokazala apsolutnu nesposobnost i jedino interesovanje je kako da fotelje sačuva što duže. Nisu u stanju da počiste ni sneg ispred svoje zgrade... nisu u stanju da urade ništa", kazao je Vučić i dodao da nije istina kada "najveća režimska partija" napada SNS da samo kritikuje vlast.

"Već godinama im ukazujemo da nema ulaganja iz prostog razloga što su njihovi politički tajkuni Vojin Lazarević i Vuk Hamović ti koji vedre i oblače u srpskoj energetici, koji dobijaju sve prljave poslove, najveći profit, ti koji odlučuju kako će se raditi i graditi, a ne gradi se ništa", kazao je Vučih i naveo da još niko nije odgovorio kako Lazarević i Hamović upravljaju svim poslovima u elektroenergetskom sistemu Srbije.

Upitan da prokomentariše najave da Ujedinjeni regioni Srbije ne žele u koaliciju sa SNS Vučić je rekao da su naprednjaci "srećni zbog toga, jer su Srbiji potrebne promene koje im ne mogu doneti oni koji su uništavali zemlju svih ovih godina".

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.02.2012. 17:50
Pitam se,dal ce doci dan da ovakve blese vise ne gledam i ne vidim u javnosti!?Nije samo njega, nego i sve druge vacarose i lezilebovice u ovom napacenom narodu.Vec su dosadili i Bogu i narodu sa njihovim izvestacenim floskulama.Sta li ce sad fokusirati u predizbornoj kampanji kad su sve fore iskoristili za ovih 20 godina.Treba nama novi Karadjordje,koji ce na licu mesta da sudi i presudi.Pa da vidim posle ko ce da krade i da se folira!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online