Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 26.01.2012.
14:32
A

SNS: Vlast vodi monstruoznu kampanju protiv nas

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je državne organe da ispitaju incident u Banatskoj Debeljači i kazne počinioce, ali je ocenio da način izveštavanja o tome svedoči o "monstruoznoj kampanji" vlasti protiv naprednjaka. Zamenik predsednika SNS-a, Aleksandar Vučić je ocenio da način izveštavanja o ovom događaju svedoči o "monstruoznoj kampanji" vlasti protiv naprednjaka.

Lideri SNS-a: Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić
 

Nikolić je na konferenciji za novinare kazao da izgrednike u Debeljači treba kazniti jer "nasilje ne sme da bude deo ni sadašnjosti ni budućnosti ovog naroda".

Međutim, on je dodao da pisanje dnevnika Blic o tom događaju pokazuje na šta je režim spreman.

 

"Kazniti svako nasilje"

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da izgrednike u Debeljači treba kazniti jer "nasilje ne sme da bude deo ni sadašnjosti ni budućnosti ovog naroda". Međutim, on je dodao da pisanje dnevnika Blic o tom događaju pokazuje na šta je režim spreman. "Vlast po svaku cenu, uplašena od promena... krenula je u monstruoznu kampanju ne samo protiv Tome Nikolića već i svih koji žele promene i normalnu zemlju", rekao je zamenik predsednika SNS-a. Vučić je naveo da je "time vlast pokazala šta će sve činiti u naredna tri meseca i koliko monstrouznu kampanju mogu da vode".

"To je ono što je nedopustivo i govori u kakvom stanju je Srbija", rekao je zamenik predsednika SNS-a.

"Vlast po svaku cenu, uplašena od promena... krenula je u monstruoznu kampanju ne samo protiv Tome Nikolića već i svih koji žele promene i normalnu zemlju", rekao je predsednik SNS-a.

Blic je danas na naslovnoj strani pisao o incidentu u Debeljači pod naslovom: "Sinovi šefa SNS skinuli komšiju, pa ga mučili". Tekst govori o braći Savanović, sinovima šefa lokalnog odbora naprednjaka, koji su navodno skinuli golog i mučili komšiju koga su sumnjičili da im je ukrao bakar.

Nikolić je naveo da je "time vlast pokazala šta će sve činiti u naredna tri meseca i koliko monstrouznu kampanju mogu da vode".

"To je ono što je nedopustivo i govori u kakvom stanju je Srbija", rekao je predsednik SNS-a.

Prema njegovim rečima, bez obzira na to što vlast radi, SNS će pobediti ubedljivo na predstojećim izborima. Nikolić je dodao da će sledeće nedelje SNS razgovarati s predstavnicima Saveza samostalnih sindikata Srbije i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, ali i saopštiti ko će se jošpridružiti toj stranci pred izbore.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.01.2012. 16:19
Најбоље би било да заједнички запевате (ДС и СНС), "Нас два брата оба ратујемо" да заједно Србију зајебемо. Исти сте.
Četvrtak 26.01.2012. 15:44
Ako DS nekako formira vladu,pobedi...Srbijo,nek ti je Bog u pomoci.Znam i previse sta se radi.Kad ne mogu promeniti misljenje ovom narodu koji izgleda voli ga mu je sve losije,da budu beda kao sto jesu,ne razmisljaju svojom glavom,bice beda jos veca....ne mogu uticati na promene,vreme je napustiti ovu zemlju teska srca.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online