Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 22.11.2011.
09:26
B92 A

"Zbog Vuka se stidim SPO-a"

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da se stidi što je bio potpredsednik SPO-a kada čuje šta Vuk Drašković sada govori o Kosovu.

Predsednik Nove Srbije: Velimir Ilić
 

Ono što Vuk Drašković danas priča o Kosovu je sramota i ja se sada stidim što sam bio potpredsednik SPO-a", rekao je Ilić za Radio-televiziju Srbije, ali je dodao da je to ipak samo jedan istup Draškovića i da ga ne može svrstati u istu grupu sa Čedomirom Jovanovićem i Nenadom Čankom.

"Lider Nove Srbije zatražio je od vlade da nađe rešenje za probleme na severu Kosova, a svoj predlog će, kako je rekao, izneti kad bude na vlasti.

"Vlast sve što radi oko Kosova, radi mimo Srba sa Kosova i mimo parlamenta Srbije, a to nije dobro", rekao je Ilić, napominjujući da mora da postoji jedan i jasan stav po pitanju rešenja problema Kosova a ne da se ima jedan stav za unutrašnje prilike, drugi za Moskvu, treći za Evropu.

On je rekao i da bi prema njihovim internim istraživanjima opozicija osvojila više od 50 odsto glasova ako bi ujedinjeno izašla na izbore, a da posle izbora ne može da zamisli koaliciju sa delom DS-a, koji smatra krivim "za sav ovaj jad", LSV-om, LDP-om i radikalima.

"Ja verujem u Nikolića, mislim da bi on bio dobar premijer. Iza njega bi stao jedan dobar, jak tim", rekao je Ilić.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.11.2011. 09:37
takav izdajnik se samo jednom radja u veku.treba ga isporuciti njegovim hercegovcima,da mu oni "objasne" gde je zgresio
Utorak 22.11.2011. 10:03
Због Вука се данас многи бивши симпатизери СПО-а стиде. Срећом сам им им је Вук отворио очи својим понашањем у удворичкој политици са американцима и западњачким нацистима.
Utorak 22.11.2011. 09:35
Strasno...oni se sad tu prepucavaju stide se kao..postoji li takav osecaj kod vas gospodo politicari? Vi da ga imate stideli bi se od svog osiromasenog naroda jer primate plate koje su na Evropskom nivou...tu ste vec presli u EU...sto onda ne cinite da i narod moze da zivi kao u makar srednje razvijenim zemljama Evrope da ima da od cega ishrani decu? Stidite se "bele kuge" koja preti gore od bilo cega...izumiranje jedne nacije zbog cega? Zbog neceg sto normalnom coveku ne moze da bude jasno...zbog bede i zuluma koji je nekad u tursko vreme vladao a vi to jos sprovodite...toga se stidite...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online