Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Subota 12.11.2011.
15:02 >> 16:19h
Beta A

Vučić Beograđanima obećao metro

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, ako bude izabran za gradonačelnika Beograda, pokrenuti glavni grad, pobediti korupciju u javnim preduzećima, privući investicije i da će u Beogradu biti izgrađen metro.

Najavio skoro predstavljanje programa za prvih 100 dana vlasti u Beogradu: Aleksandar Vučić

Vučić je na mitingu SNS u novobeogradskoj Hali sprotova, kojim je počela kampanja te stranke za izbore u Beogradu, rekao da će njegov osnovni zadatak kao gradonačelnika biti obezbeđivanje uslova za nova radna mesta, a da će njegov tim raditi podjednako za sve, Terazije ili Batajnicu, i da će omogućiti bolji život svim građanima.

Zamenik predsednika SNS-a je optužio aktuelnu gradsku vlast za kriminal i otimanje novca građana, rekavši da je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas za sebe obezbedio više posla, ali ne u fabrici, nego korišćenjem državnih i partijskih funkcija.

"Mi volimo Beograd, a oni vole svoje džepove. Krali su i otimali 15 godina i samo oni žive bolje u Beogradu za tih 15 godina. Došlo je vreme da ih pobedimo i pobedićemo ih. Đilas je dobar u marketingu, ali u stvarnosti raste broj nezaposlenih, standard je nikada niži a samo ove godine je 10.000 korisnika narodnih kuhinja više", rekao je Vučić.

Vučić je dodao da će, ako on bude izabran za gradonačelnika, biti povezani Novi Beograd i Kalemegdan i da će metro biti izgrađen "ne zbog uzimanja provizija", nego zbog prevoza građana.

Na mitingu su govorili članovi Vučićevog tima za Beograd, predsednik beogradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović, funkcionerka Nove Srbije Dubravka Filipovski, predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i predstavnica Pokreta snaga Srbije Jasmina Mitrović Marić.

Koliko košta most preko Ade?

Svi su oštro kritikovali gradsku vlast jer nije saopštila ukupnu cenu novog mosta preko reke Save kod Ade Ciganlije, a istaknuto je i da su Beograđani zaduženi za 820 miliona evra koje će vraćati narednih 30 godina kroz skuplje račune, kao i da je Beograd najsiromašniji glavni grad u Evropi sa najbogatijim gradonačelnikom u Evropi.

Na skupu su nastupili bivši pevač grupe "Smak" Dejan Najdanović Najda sa numerom "Dolaze Cigani... ako umrem sada, kupite mi daire", pevač Miki Jevremović i glumci Goran Sultanović i Rastko Janković.

POVEZANE VESTI

Subota 12.11.2011. 15:19
Шта би с оним - обећање -> лудом радовање?
Subota 12.11.2011. 17:42
Znaci kad Vucic postane gradonacelnik, bicemo pod zemljom...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online