Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 11.11.2011.
01:52
Alo! A

Gadafijevo unuče je Srpče!?

Nedavno ubijeni libijski vođa Moamer el Gadafi ima unuče u Srbiji, piše beogradski “Alo!“. Saif al Islam (39), inače Gadafijeva desna ruka, ima sedmogodišnjeg sina sa Beograđankom koja već godinama živi u inostranstvu!

Saif al Islam Gadafi ne priznaje dete koje navodno ima sa jednom Beograđankom, ali zna da ono postoji
 

Kako piše “Alo!“, pozivajući se na izvore bliske porodici, nesuđena snajka je ćerka ubijenog srpskog kontroverznog biznismena čije se ime pominjalo i na suđenju odbeglom narko-bosu Darku Šariću.


- Saif al Islam i naša devojka su se upoznali u inostranstvu. To je bila neobavezna veza. On čak i nije znao da je ona ostala u drugom stanju. Gadafijev sin nikada nije priznao to dete, ali zna da ono postoji. Njihov identitet se štiti upravo zbog toga što je u pitanju Gadafijevo unuče, jer oboje mogu da imaju problema na zapadu - rekao je sagovornik lista “Alo!“ blizak porodici Beograđanke i dodaje da je u pitanju ćerka poznatog kontroverznog biznismena “koji je početkom 2000. godine likvidiran u Grčkoj“.
 

Pobegao u Niger?

Veruje se da je Saif al Islam pobegao u Niger, preko južne libijske granice, pošto su njegovog oca snage novih libijskih vlasti uhvatile i ubile u Sirtu. Prvobitno je bilo objavljeno da je Saif al Islam tom prilikom ranjen i da pregovara o predaji sa Međunarodnim krivičnim sudom, koji ga je optužio za zločine protiv čovečnosti zbog bombardovanja i pucanja na civilne demonstrante. Međutim, on je sve to demantovao i poručio da nastavlja borbu za oslobađanje Libije.

Prema istom izvoru, Islamova Srpkinja i njihovo dete danas žive u Švajcarskoj. 

- Dečak ima sedam godina i ne zna ko mu je otac. Ona se u međuvremenu udala i dobila je i drugo dete. Ima dva, tri pasoša i vrlo retko dolazi u Beograd - dodaje izvor ovog beogradskog dnevnika.


Saif al Islam Gadafi je rođen 25. juna 1972. godine. Diplomu inženjera je stekao 1994. na Univerzitetu Al Fateh u Tripoliju, da bi 2000. dobio titulu mastera u poslovnoj administraciji na Univerzitetu IMADEC u Beču. Osam godina kasnije, odbranio je doktorat na Ekonomskom fakultetu u Londonu.


Inače, Saif al Islam je bio najbliži očev saradnik, a pre promene vlasti i svrgavanja Gadafija je važio za njegovog naslednika. Za svoj 37. rođendan je priredio veliku žurku u Crnoj Gori, kojoj su prisustvovali milijarderi Oleg Deripaska i princ Albert od Monaka. Saif al Islam je sin bivšeg libijskog lidera i njegove druge supruge Safije Farkaš, koja je poreklom iz Mostara.

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Dva dana kao u snu
HUMANITARNI MOST Prijatelji za prijatelje
Petak 11.11.2011. 01:58
Прави татин и мамин син.
Petak 11.11.2011. 10:29
Сад че праведни хашки суд да тражи да се детету суди због злочина према своме народу.
Petak 11.11.2011. 09:58
Глупости. Постојање и публиковање оваквих вести просто вапи за цензуром.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online