Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
53
Četvrtak 13.10.2011.
16:54
A

Nikolića ne bi iznenadili izbori pre proleća

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić rekao je da ne bi bio iznenađen da se izbori održe pre proleća, kada ističe zakonski rok za njihovo održavanje.

"U vladajućoj koaliciji više niko ne misli šta je dobro za građane": Tomislav Nikolić
 

"Ne bih bio previše iznenađen da ovih dana stignemo do toga da dođe do novih izbora... Očigledno je da ćemo imati izbore ranije nego što je vlada tvrdila da je normalno za Srbiju", rekao je Nikolić novinarima i dodao da je iz "veštačkih sukoba" u vladajućoj koaliciji jasno da svaka stranka zauzima svoju poziciju, kako bi na
sledećim izborima koalicija osvojila što više glasova i sastavila "neku novu vladu".

"Ovo je jedan pakleni plan koalicije da u svojim redovima iznedri i patriote, i ekstremne elemente, da pokupi glasove i onih koji su za EU, i onih koji su protiv, onih koji su za borbu za Kosovo i podelu i predaju Kosova, pa da posle kažu - moramo svi zajedno, to je u interesu Srbije", kazao je Nikolić i dodao da u vladajućoj koaliciji više niko ne misli šta je dobro za građane i da je spremna na sve kako bi sačuvala vlast, ali i dodao da on "mirno očekuje svaki njihov potez".

"Jedino da sat stane pa da oni ostanu, a inače ih nećete viđati u klupama vladajuće koalicije", kazao je Nikolić i istakao da će predsedniku Demokratske stranke (i predsedniku Srbije) Borisu Tadiću biti teško da objasni zašto nije prihvatio zahtev SNS za prevremene izbore, pod izgovorom da bi došlo do destabilizacije države, ako se desi da ih uskoro raspiše.

Nikolić je rekao da SNS neće glasati za zakone vladajuće koalicije, jer su u opoziciji, navodeći da je to "više odnos vlast – opozicija" nego njihov odnos prema EU.

"Mi smo opoziciona stranka i ne smatram da treba da glasamo zakone koje vladajuća koalicija donosi u svrhu približavanja Evropi", kazao je Nikolić.

POVEZANE VESTI

Petak 14.10.2011. 00:04
Bilo bi i ocekivano. Vlada je cekala status kandidata da bi mogla da se opravda za sve ove godine, o svojoj prici i eurointegracijama (buduci da pola naroda pojma nema sta je EU), ali ovaj trik im nece uspeti. Kad god da budu izbori, ovi zuti vise nece voditi drzavu Srbiju!
Petak 14.10.2011. 02:54
Svi smo svesni da ovi iz vlasti,ima da učine sve da bi sprečili mogućnost , da odgovaraju za svoja nedela ,a to mogu samo ako sačuvaju imunitete ! Tomo sve što si rekao obistinilose !
Četvrtak 13.10.2011. 16:59
Srbiji su pod hitno potrebni izbori. Narod će glasati svakako za SNS. SNS je ozbiljna stranka kojoj narod ukazuje poverenje jer su prepoznali novu, zdravu snagu na političkoj sceni Srbije. Uveren sam da će ova stranka popraviti sve ono što su demokrate pokvarile svojom nesposobnom, nestručnom i jalovom politikom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online