Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 03.08.2011.
17:47
Blic, B92 A

Posle DS i SPO, Milan Božić sad u SNS-u

Milan Božić, nekada visoki funkcioner Srpskog pokreta obnove i savetnik Vuka Draškovića, novi je član Srpske napredne stranke. Božić je bio i član DS-a dok je na njenom čelu bio Dragoljub Mićunović.

Milan Božić

Božić je za B92 rekao da nema ničeg neobičnog u njegovom potezu i da je istovetnost njegovih političkih stavova i SNS "odavno poznata".

On je dodao da se nije pridružio SNS prilikom osnivanja stranke pre tri godine zbog toga što mu se tada činilo da će Srbija imati "normalan politički sistem" gde bi mogao da bude samo simpatizer i glasač SNS.

Božić je rekao da je aktuelna vlast napravila "užasno stanje" u zemlji da je vreme da se oni koji su se povukli iz politike ponovo aktiviraju.

Osim što je poznat po bliskosti s Vukom i Danicom Drašković, Božić je bio i republički i savezni poslanik, kao i potpredsednik Skupštine Beograda. Bio je na čelu upravnih odbora Studija B i Telekoma Srbije.

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, ocenio je Božića kao stručnog, ozbiljnog i odgovornog čoveka, a takvi su "uvek dobrodošli u redove naprednjaka".


"Očekujem da Božić sve to dokaže i svojim radom i zalaganjem u SNS", rekao je Vučić za "Blic".

Pre Božića, naprednjacima su se između ostalih pridružili i nekadašnji članovi DSS-a Dragan Šormaz, Radoš Ljušić i Tihomir Arsić, bivši visoki funkcioner DS-a Goran Knežević, Bojan Dimitrijević iz SPO-a.

Naprednjaci kažu da u njihovu stranku ljudi dolaze pre svega zato što oni nude promene i da vladajuća koalicija treba da se plaši izbora jer će, tvrdi Vučić zarada promena za SNS glasati i oni koji su glasali za sadašnju vlast.

Sreda 03.08.2011. 18:16
Србија је одавно постала земља предрасуда и осуда! Престали смо да гледамо људе као образоване и искусне стручњаке! Сада је постало битно само да ли је имао или има партијску књижицу и да ли му је тата, кум, стриц ... неко и нешто! Мене искрено баш брига да ли је неко страначки кадар био или јесте, да ли му је овај или онај нешто у ово држави ако је тај човек/жена способан да допринесе некој промени за целокупно друштво!
Sreda 03.08.2011. 18:32
Vidi covek da od DS vise nema nista.Ide u SNS,stranku sa visokim ambicijama.Dosta mu je unistavanja Srbije.
Sreda 03.08.2011. 19:37
Ако је човек решио да промени своја убеђења и увидео нешто добро у СНС, то треба ценити. Лепо је видети да СНС има поштоваоце са свих страна и људе који верују у ту странку.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online