Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 30.07.2011.
11:41
Srna A

Tadić pozvao na političko jedinstvo stranaka

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je da najavljena vanredna sednica Skupštine Srbije o Kosovu treba da doprinese smirivanju situacije, te pozvao političke stranke na jedinstvo.

Predsednik Srbije: Boris Tadić
 

On je istakao da svako u ovom trenutku ima svoj deo odgovornosti za situaciju na Kosovu i Metohiji.

"Zato niko ne treba da je instrumentalizuje svoje pojedinačne partijske ili grupne interese ili individualne interese", rekao je Tadić za B92.

On je izrazio nadu da će biti moguće da se dođe do zajedničkog stava.

"Očekujem da će vladajuća većina izaći sa predlogom koji je prihvatljiv za sve političke stranke. Atmosfera u Srbiji treba da bude stabilna i mirna i zbog toga je izuzetno važna sednica Skupštine Srbije, koja bi trebalo da doprinese smirivanju situacije, a ne razbuktavanju", rekao je Tadić.

Predsednik Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović zakazala je vanrednu sednicu parlamenta o Kosovu za subotu 30. jula, sa početkom u 14.00 časova.

Sednici bi, osim predsednika Vlade Mirka Cvetkovića, trebalo da prisustvuju ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima Beograda za pregovore sa Prištinom Borko Stefanović, koji su noćas krenuli sa severa Kosova za Beograd.

POVEZANE VESTI

Subota 30.07.2011. 12:09
ЈУДО ГОТОВ СИ!
Subota 30.07.2011. 12:18
Rezolucija EU od 19 januara se poziva na rezoluciju Ešton/Tadić od 9 septembra 2010 kojom Srbija prihvata mišljenje MSP koje je tražila ničim izazvana ali sa jasnom namerom. Dakle, o statusu razgovora NEMA i Srbija MORA da rasformira svoje "paralelene organe" i nosite se svi već jednom u tri pičke materine. Nemojte praviti od ljudi kretene kao za onih 1000 evra za 4 miliona Srba samo ako glasaju za vas. Kuper je zakazao sastanak u septembru, a evropska komisija je 12 oktobra. Pomeriće se granica i do Vranja, jer je tako nacrtao Otto von Habzburg - Srbija od Vranja do Dunava a napraviće drug sin druga iz OZN rodom iz Smriječnog - Montenegro. Ubijte se svi u Skupštini, bravi ugojeni.
Subota 30.07.2011. 17:38
Верујем да се све странке слажу да треба да дође до смиривања ситуације али какве то везе има када председниче ви не шаљете никога на косово да брани наш народ и да подигне безбедност на виши ниво! Овде се договара, преговара а цивили чувају прелазе! Страшно...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online