Četvrtak 30. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 28.06.2011.
16:11
Vestionline A

SNS: Za režim smo državni neprijatelj

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je vlast SNS proglasila da državnog neprijatelja broj jedan.

"Mi nismo ni državni neprijatelji, ni narodni neprijatelji. Državni i narodni neprijatelji su oni koji su razorili ekonomiju ove zemlje, ukidaju demokratiju i oni koji bi po svaku cenu i na svaki način da spreče promene u zemlji", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Režim nas proglasio za državne neprijatelje: Aleksandar Vučić

Vučić je ocenio da izjave predstavnika vlasti govore o tome da su se strahovito uplašili za svoje pozicije, da po svaku cenu žele da sačuvaju fotelje i pozicije i da su spremni da se služe svim sredstvima kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Reči koje izgovaraju predstavnici vlasti su, prema Vučićevim rečima, veoma opasne, jer je cilj SNS mirna tranzicija vlasti i stvaranje pristojne i normalne Srbije.

Vučić je pozvao vlast "da ni na koji način ne izaziva sukobe na ulicama i ne pokušava da spreči legitimne i demokratke promene".

"Upozoravamo ih da, kada izgube izbore, slučajno ne pokušavaju da kradu i pljačkaju kao što su pokušali na Voždovcu", rekao je Vučić.

On je upitao gradsku vlast u Beogradu koliko je do sada koštala izgradnja mosta na Adi Ciganliji sa pristupnim saobraćajnicama.

SNS ima dokumenta koja govore da je do sada izgradnja mosta na Adi koštala 404 miliona i 960 hiljada evra, rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.06.2011. 16:32
Ne ide im, neće DS makar usput da ih spomene, a u Briselu su zasrali sa onim prenemaganjem u krevetu sa "malo jačim postom" pred Uskrs. Džaba imaju savetnika koji je i ugovor sa njima registrovao kod američke poreske uprave. Taj gospodin se zove Wiliam Dale Montgomery sa adresom Popovića 16, 2015 Grude, CROATIA, a ranije je radio kao ambasador USA u Beogradu. On ih je savetovao da sa DS formiraju vladu od dve stranke kao u Americi Republikanci i Demokrate. Ali, polako narod shvata prevaru i jedini izbor za Srbiju je Koštunica, Radikali i Dveri sa glasovima ilegalaca.
Utorak 28.06.2011. 16:16
Naravno da ste im neprijatelj broj jedan kada hoćete da menjate ovu situaciju i da svima bude bolje a ne samo uskom krugu političara na vlasti!
Utorak 28.06.2011. 17:07
ma i vi i oni ste narodni neprijatelj, ista bagra
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online