Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 16.06.2011.
14:21
Vestionline A

Dačić: Ostavite Miloševića, nije on za sve kriv

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić nije danas komentarisao sadržinu predsude kojom je porodici bivšeg predsednika SRJ Slobodana MIloševića oduzeta vila u Beogradu, ali je upozorio da Milošević ne može da bude alibi za promašaje nekih koji su došli na vlast posle 5. oktobra 2000.godine.

Ili iskopavamo Dražu, ili se bavimo Miloševićima: Ivica Dačić 

Dačić, koji je zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova, podsetio je da te funkcije obavlja od polovine 2008. godine, zapitavši se "što ga (Miloševića) do tada nisu osudili i što do tada nisu rešili sve te procese".

"Znate našta me ovo (presuda porodici Milošević) podseća - da kad god postoji kriza ili iskopavamo Dražu ili je kriva porodica Milošević", rekao je on.

Dačić se zapitao i "dokle će Milošević da bude alibi za sve promašaje nekih koji su došli (na vlast) posle Miloševića", bivšeg predsednika SPS-a i Jugoslavije.

"Dajte više da završimo sa tom našom prošlošcu i tom pričom", rekao je on dodavši da od petooktobarskih promena nije bio na vlasti osam godina i da nije ni imao priliku da štiti Mloševića i njegovu prodicu.

Dačih je istovremeno ukazao da ima i drugih slučajeva koji takođe treba da imaj usvoj epilog na sudu. "Što se tiče Miloševića i njegove porodice ja sam uvek insistirao, vi (novinari) to znate, da se to pitanje što pre reši", rekao je on.

Viši sud u Beogradu doneo presudu u sporu države Srbije i naslednika bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, kojom im se oduzima pravo svojine nad kućom u Užičkoj 34.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.06.2011. 16:28
Тачно. Није Слоба крив баш за све. За много тога си крив ти Ивице и твоји пајташи. А што се Слобе тиче, не спомињи га бар ти, јер се ионако јадан у гробу преврће због својих наследника.
Četvrtak 16.06.2011. 14:27
de mu je krstaca na grobu.koja je to komunjara bila a mozda i mason.sta smo mogli bolje da ocekujemo od obicnog bankara po profesiji
Četvrtak 16.06.2011. 17:04
Ko je kriv Miloševiću da se uhvatio u kolo sa sitnim glodarima pa doneo zakon o "otkupu" društvenih stanova i počeo haos na Dedinju i Senjaku sa otkupom nacionalizovanih kuća. On je "otkupio" nacinalizovanu kuću u Tolstojevoj 33 za celih 10.000 DM. Na nesreću vlasnice kućice u Užičkoj 34 taj plac se sučeljavao sa njenim pa je počelo da se petlja da joj se to otme i pripoji placu iz Tostojeve 33 da plac druga Slobe izlazi na dve ulice. Sada bi bio red da se Užička 34 odmah vrati vlasnici kao i Tolstojeva 33 pravim vlasnicima . Nema tu mali Ivica šta da lovi u mutnom on je bar "najevropejac" i zna da je privatna svojina u EU svetinja. Prošlo je crveno veselje, dolazi sud u Strazburu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online