Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
42
Nedelja 10.04.2011.
11:18
Blic A

Komunisti pravdaju govor mržnje Titovog unuka

Komunistička partija saopštila je da se sporna izjava njenog predsednika Josipa Joške Broza odnosila na one snage u Drugom svetskom ratu koje su se stavile pod direktnu komandu nacističkih i fašističkih sila i one koje su vršile teške zločine nad sopstvenim narodom.

Slabo poznaje istoriju: Titov unuk Joška Broz
 


 

"Prema njima predsednik Josip Broz, Komunistička partija i svi slobodoljubivi građani naše zemlje nikada neće imati razumevanja. Iskreno žalimo za svim nevinim žrtvama bilo kog rata i bilo kog sistema i građani imaju legitimno pravo da, ako su zločini postojali, budu obavešteni, a počinioci tih zločina kažnjeni", navedeno je u saopštenju.

Nezavisno udruženje novinara Srbije i Srpski pokret obnove juče su neprimerenim načinom i govorom mržnje ocenili izjavu Titovog unuka, predsednika Komunističke partije Josipa Joške Broza TV Studiju B da su partizani pobili nedovoljno ljudi posle Drugog svetskog rata.

U Studiju B gosti su bili Josip Joška Broz, koji je lider neregistvorane Komunističke partije, i narodni poslanik SPO Aleksandar Jugović, na čiju je izjavu da su komunisti ubili njegovog pradedu, Broz prokomentarisao: "Malo su ubili onih koje su trebali".


NUNS je tim povodom pozvao političare na odmerenost i odgovorno ponašanje u javnim nastupima, uvažavanje gledalaca, sabesednika i medija u kojima nastupaju, a posebno na poštovanje žrtava terora, bez obzira na ideološku orijentaciju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.04.2011. 11:30
Zbog zabrinjavajuće situacije koja trenutno vlada u Srbiji,a kojoj je direktno doprineo sorry boss,ja ne bih bio iznenađen,da ovaj bandit dobije izbore sa 100% glasova naroda.Jer,narod je očajan,a seća pored zločina,i kvalitetnog života u JUGI,koji je svako mogao da ima,ako je imao crvenu knjižicu. A tek ako je imao udarničku značku,taj je karao naj omladinke,fax je završavao sa desetkama i bez mozga,posao ga je već čekao,plata je stizala radio ne radio,milina jedna,koja se raspala zbog banditske pohlepe i nacinalizma ustaša. A mi Braćo Srbi?Šta mi imamo od drugova?
Nedelja 10.04.2011. 22:25
"smrt fašizmu-sloboda narodu"
Nedelja 10.04.2011. 11:59
Komunjarama treba zabraniti upotrebu reci SLOBODOLJUBIV i tome slicnog. Od 45ete pa do danas vladase njihovi ogranci. Mali copin skreno sa puta pa zaluto u 21.veku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online