Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 06.04.2011.
19:16
Beta A

Ne kriju ništa od Srbije, samo od Prištine

Poslanik SPS u Skupštini Srbije Dejan Radenković rekao je da je današnja sednica Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju bila zatvorena za javnost kako se ne bi otkrivali potencijalni potezi u pregovorima sa Prištinom.

Ne radimo ništa na štetu ustava Srbije: Dejan Radenković
 

Radenković je novinarima u parlamentu rekao da su na sednici Odbora članovi tog tela bili informisani o toku pregovora Beograda i Prištine i da je "razbijena fama da nešto krijemo i da hoćemo da uradimo na štetu Ustava Srbije".

On je naveo da je prezadovoljan sednicom na kojoj je zaključeno da će Odbor redovno biti informisan o toku pregovora i da je šef srpskog pregovaračkog tima za razgovore sa Prištinom Borislav Stefanović rekao da će doći u parlament kad god to bude trebalo. Radenković je dodao da ne razume razočaranje opozicije današnjom sednicom.

Član Odbora za Kosovo i Metohiju iz Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović rekao je novinarima da ne zna zašto je sednica bila zatvorena za javnost i da je veći deo sastanka potrošen na izlaganje Borislava Stefanovića.

Suština sednice, prema njegovim rečima, bilo je Stefanovićevo obraćanje medijima, a njen cilj nije bio da poslanici dobiju odgovore na pitanja.

"Ništa novo nismo čuli, misterija je zašto je sednica bila zatvorena za javnost", rekao je Šarović.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.04.2011. 19:33
Vi OTVORENO radite protiv Ustava Srbije...pregovarate o "tehnickim" pitanjima, znaci de facto priznajete arnaute, odustali ste od rezolucije 1244 UN koja daje pravo da 1000 vojnika i policajaca bude stacionirano na granicnim prelazima i kulturnim objektima, dozvolili ste da vas smute na MSP o "nezavisnosti" pa su VAMA (narodu sigurno ne) zamazali oci nekom novom rezolucijom u UN koju su vasi nalogodavci pisali a vi potpisali. SRAM da vas bude, Kosmet je okupiran a bilo kakvi pregovori mogu biti SAMO pod rezolucijom 1244 UN sve ostalo je samo tiha legalizacija okupacije i otimacine. VI to kao neznate?
Sreda 06.04.2011. 20:11
Када будемо сазнали зашто седница није била јавна, биће касно, а ви ће те се оправдавати да је то тако морало да буде. Разговори који се воде су неуставни и против су интереса Србије.
Sreda 06.04.2011. 21:01
Šta vredi što je sednica zatvorena kada je Tahiri izjavila da je zadovoljna razgovorima a Tači izjavljuje da razgovori idu glatko.Niko još u istoriji nije teritoriju vratio pregovorima, nego ili je platio ili vojskom vratio.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online