Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 22.03.2011.
23:49
Vestionline A

Vučić: Na stiroporu će sedeti 100 hiljada ljudi

Srpska napredna stranka ipak će 16. aprila organizovati miting pošto je vlast odbila njihov predlog za raspisivanje vanrednih izbora. Naprednjaci kažu da će u Beograd dovesti 100.000 ljudi. U Demokratskoj stranci kažu da su spremni da razgovaraju, ali da ne prihvataju ultimatum opozicije.

Aleksandar Vučić: Spremamo još veći miting
 

Naprednjaci se spremaju da u Beogradu oragnizuju miting veći od onog održanog u februaru. Okupljanje sa prvim zahtevom da se raspišu vanredni izbori, počeće 16. aprila, a koliko će trajati zavisiće od ponašanja vlasti, kaže zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić.

"Ako bude i dalje tvrdoglavo odbacivana svaka vrsta razgovora sa predstavnicima naroda, naše je da stanemo i da budemo sa narodom dok se stvari ne promene kod usijanih glava koje misle da zato što su im kabineti najlepši, što su im fotelje najudobnije, tako žive i ostali građani", poručio je on.
 

Prema Vučićevim rečima, u najavi je i bogata logistika mitinga. Kako je objasnio, kreativni tim SNS je "veoma inventivan" i smišlja "trikove sa stiroporom, kakvu satiru da prave i kako da se šale na račun vlasti".

Vučić očekuje da će se simpatizerima naprednjaka pridružiti i oni koji su nezadovoljni i koji misle da neka druga vlast može da reši probleme rekordne nezaposlenosti, malih plata i povećanog odliva mozgova iz srbije.

S druge strane, potpredsednica DS-a Jelena Trivan kaže da su u toj stranci spremni za razgovore s naprednjacima i drugim opozicionim partijama, ali da neće pristajati na ultimatume.

"Ni u prošlosti, bez obzira od koga su ultimatumi dolazili, Demokratska stranka na njih nikada nije pristajala, poštujući time i sopstveno dostojanstvo, i demokratski poredak, i institucije", poručila je Trivanova.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.03.2011. 23:55
Видим да Позориштанце Пуж организује нову представу за најмлађе Београђане.
Sreda 23.03.2011. 01:10
Jeste da je rano ujutro, ali moze li neko da objasni gde cemo ovako na sabajle i koja je komanda Tome i Ace - Karlobag, Ogulin, Virovitca preko Kosmeta u EU, ili ce neki drugi pravac. Omokrila dzebana javi gore da ne pali. Ako je stiropor, to moze, nije skupo i ne zulja mnogo.
Sreda 23.03.2011. 01:18
Zna se ko nas je unistio a SNS ce da nas dokusuri. SNS je najveca prevara koja moze da se poredi sa DOS-om.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online