Utorak 22.03.2011.
23:49
Vestionline

Vučić: Na stiroporu će sedeti 100 hiljada ljudi

Aleksandar Vučić: Spremamo još veći miting
 

Naprednjaci se spremaju da u Beogradu oragnizuju miting veći od onog održanog u februaru. Okupljanje sa prvim zahtevom da se raspišu vanredni izbori, počeće 16. aprila, a koliko će trajati zavisiće od ponašanja vlasti, kaže zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić.

"Ako bude i dalje tvrdoglavo odbacivana svaka vrsta razgovora sa predstavnicima naroda, naše je da stanemo i da budemo sa narodom dok se stvari ne promene kod usijanih glava koje misle da zato što su im kabineti najlepši, što su im fotelje najudobnije, tako žive i ostali građani", poručio je on.
 

Prema Vučićevim rečima, u najavi je i bogata logistika mitinga. Kako je objasnio, kreativni tim SNS je "veoma inventivan" i smišlja "trikove sa stiroporom, kakvu satiru da prave i kako da se šale na račun vlasti".

Vučić očekuje da će se simpatizerima naprednjaka pridružiti i oni koji su nezadovoljni i koji misle da neka druga vlast može da reši probleme rekordne nezaposlenosti, malih plata i povećanog odliva mozgova iz srbije.

S druge strane, potpredsednica DS-a Jelena Trivan kaže da su u toj stranci spremni za razgovore s naprednjacima i drugim opozicionim partijama, ali da neće pristajati na ultimatume.

"Ni u prošlosti, bez obzira od koga su ultimatumi dolazili, Demokratska stranka na njih nikada nije pristajala, poštujući time i sopstveno dostojanstvo, i demokratski poredak, i institucije", poručila je Trivanova.

2024 © - Vesti online