Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 13.03.2011.
20:46
Vestionline A

SNS: Novi miting 19. marta u Čačku

Srpska napredna stranka održaće 19. marta u Čačku narodni miting za promene, koji će biti uvod u veliki miting 16. aprila u Beogradu, najavio je član Glavnog odbora SNS Marko Đurić.

"Miting ćemo organizovati u saradnji sa svojim koalicionim partnerima u nameri da pokažemo da su Srbiji neophodne promene koje će značiti potpuno drugačiju i novu politiku i promenu načina na koji se politika u Srbiji vodi", kazao je Đurić na konferenciji za novinare.


On je rekao da je miting, koji je zakazan za 12 sati na Centralnom gradskom trgu, "izraz narodnog nezadovoljstva kozmetičkom rekonstrukcijom Vlade Srbije i opštim neodgovornim odnosom vlasti prema zahtevima građana".

Srbiji su neophodne promene: Marko Đurić
 


Đurić je ocenio da "nova-stara vlada neće biti u stanju da izvede zemlju iz krize, jer nema ljude, nove ideje i novu energiju".


"Umesto ostvarenja svog obećanog programa i borbe za izlazak zemlje iz krize, vlada se mesecima unazad i to neuspešno bavi isključivo sobom", kazao je Đurić.


On je rekao da je "kolaps unutrašnje organizacije vlade ozakonjen i javno promovisan" usvajanjem Zakona o vladi i Zakona o ministarstvima, koji "ne nude nikakvo novo, ni trajno rešenje za uređenje odnosa u vlasti".


Đurić je istakao da je ista "stara vlada" pokazala da nije u stanju da ispuni čak ni obećanja vezana za rekonstrukciju koja je dao premijer.


"Reč je o obećanju da će novu vladu činiti trećina novih lica i da će biti konstituisana po uzoru na vlade razvijenih evropskih zemalja, a umesto toga naša vlada biće vlada sa najmanjom zastupljenošću žena u Evropi", dodao je on.


Đurić je najavio da će delegacija SNS-a, predvođena Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem, naredne sedmice posetiti Brisel, gde će se susresti s najvišim zvaničnima EU, uključujući komesara za proširenje Štefana Filea i predstavnike porodice evropskih narodnih partija s kojima SNS namerava da ostvari tesnu saradnju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 13.03.2011. 21:07
Normalno je dati podršku Velji iz koalicije kada ga policija stisla. Oproban recept.Tako su silni lopovi posle 5 oktobra 2000 proglašeni za narodne heroje jer su vikali "dole Sloba". A šta će biti ako u Briselu kažu da Teflon Tomi i Pusylips Aca ne prave zabavu u Beogradu za Vrbicu jer nije baš zgodno ? Mislite o tome.
Nedelja 13.03.2011. 21:36
Иду отимачу Космета(Филе) у Брисел, да обећају да ће Србијом владати "боље" од Тадића. Значи, да ће клекнути још више-ако треба и пропузати пред Бриселом и Вашингтоном.
Nedelja 13.03.2011. 23:13
stranka za amortizaciju narodnog nezadovoljstva? stranka srba iz srbije mora nastati!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online