Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 10.02.2011.
21:38
Vestionline A

SRS: Miting SNS je šarena laža

Srpska radikalna stranka smatra da je miting Srpske napredne stranke u subotu 5. februara u Beogradu potvrdio da lideri te partije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić "sve vreme obmanjuju građane", dok sa Demokratskom strankom prave dogovore o formiranju vlade posle narednih izbora, izjavio je funkcioner SRS Boris Aleksić.

Radikali: Iza mitinga se krije saradnja SNS i DS

Član predsedničkog kolegijuma SRS Aleksić je na konferenciji za novinare upitao zašto Nikolić i Vučić "nisu odmah seli na stiropor i zahtevali vanredne izbore, ako je to zaista njihov cilj".

On je ocenio da je miting SNS samo pomogao vlasti da se kanališe nezadovoljstvo građana, jer "između DS i SNS nema nikakve razlike", osim što je SNS, kako je naveo, spremnija čak i od DS da se odrekne svih nacionalnih interesa.

Indikativno je da na mitingu nijednom rečju nije spomenuto Kosovo i Metohija, rekao je Aleksić, upitavši odakle novac za organizovanje mitinga SNS, koja se ne finansira iz budžeta.

Aleksić je naveo da je, prema navodima iz SNS, iz unutrašnjosti došlo oko 50.000 građana, odnosno oko 1.000 autobusa i ako je prosečna cena autobusa oko 30.000 dinara, znači da je utrošeno 30 miliona dinara za autobuse ili 300.000 evra.

On je upitao ko finansira SNS, koja je krajem 2008. i tokom 2009. i 2010. otvarala opštinske i okružne odbore potpuno opremljene u svim delovima Srbije.

Radikali oslobađaju Šešelja

 

SRS je počela da prikuplja potpise za peticiju za oslobađanje predsednika SRS Vojislava Šešelja koji se osam godina nalazi u pritvoru Tribunala u Hagu, rekao je Aleksić. On je ocenio da taj postupak traje neprimereno dugo i da bi trebalo što pre da se završi, a da je oslobađajuća presuda jedini način na koji može da se okonča.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.02.2011. 21:54
Sve stoji sto su rekli osim da racunaju da ce biti izbora. Neka samo pogledaju kako narod prodaje evre iz slamarica. Mora da plati sve dazbine, prodaje evre i vrednost evra pada. Cedi se suva drenovina, jos se najavljuju poskupljenja, a para za plate nema. Taj pritisak vise ni Stiropor miting ne moze da izduva. Jedino resenje je da dodje Seselj pa da zabavi narod rasturanjem koalicije stiroporaca. Zato prvo neka peticiju za oslobadjanje podnesu na potpis clanovima vlade i DS potpisace glavacke.
Četvrtak 10.02.2011. 22:27
Биће проблема са стиропором очигледно је пројекат странаца! Шешељу желим брз повратак кући!
Četvrtak 10.02.2011. 22:36
ako toma lopata pobedi mi smo ga ufitiljili,mislio sam da nema goreg od zutice,ali sada ce doci i kuga i suga !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online