Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 07.02.2011.
14:53
Vestionline A

DSS: Zašto Nikolić nije pomenuo Kosmet!?

Miting Srpske napredne stranke pokazao je da naprednjaci mogu posle narednih izbora da formiraju vlast sa Demokratskom strankom, izjavio je danas portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković. On je lideru naprednjaka zamerio i što na mitingu nije pomenuo Kosovo i Metohiju.

Da li Kosmet ima alternativu: Petar Petković
 



"Tomislav Nikolić je na mitingu i u medijskim nastupima jasno rekao da neće sarađivati sa DSS, ali nije eksplicitno rekao da ne može sarađivati sa Borisom Tadićem i DS. Šta nam preostaje drugo nego da mislimo da će vlast da formira sa DS", rekao je Petković na konferenciji za novinare.


On je ocenio da nema svrhe za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora ako će se nakon njih nastaviti politika "EU nema alternativu" i dodao da su Srbiji potrebne suštinske promene u politici, javljaju beogradski mediji.


Na pitanje da li DSS sada razmišlja o promeni stava prema NS zbog učešća te stranke na mitingu, Petković je odgovorio da je "Ilić izabrao svoj put".
"On je bio na mitingu, na kome mi nismo, tako da vam je sve jasno", rekao je Petković.


Portparol DSS je ukazao da je poruka mitinga, koji su SNS i NS organizovale pre dve dana u Beogradu, da se "naprednjaci neće baviti vlašću, već da samo traže izbore", što, prema njegovoj oceni i to "govori da će nakon njih SNS formirati vlast sa DS".


Petković je lideru naprednjaka "zamerio" i što tokom skupa nije pomenuo Kosovo i Metohiju, kao i što nije izneo nijednu primedbu na račun EU, koja, kako smatra, preko Euleksa Srbiji otima južnu pokrajinu.

On je dodao da ta stranka ipak podržava svaku akciju koja može da dovede do raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, jer je situacija u zemlji katastrofalna, ali da je odluka o tome "u rukama koalicije koja se bahato ponaša".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.02.2011. 15:54
Pa lepo su Tomu na TV pitali politički analitičari sa kim misli da pravi vlast kada je izgledno da će kolaicija "Za evropsku Srbiju " kao i na prošlim izborima biti na jednoj strani, a na drugoj strani DSS i SRS.Onaj Nikolić ( muž Sonje Liht ) mu je lepo rekao da ako hoće da bude u vlasti mora da prihvati "Veliku koaliciju" ili da ostane opozicija. Nema druge matematike. Tomini glasači neka se lepo spreme na "žrtvu za Srbiju" kao kada su bili ministri i oni i SPO sa Miloševićem. Dosta je onda vrištao o Kosmetu svetoj srpskoj zemlji, pa se sada odmara. Jedini koji svima može da pomuti račune je Koštunica, ili sve ostaje po starom. Još ako se vrati Šešelj od SNS će ostati samo stiropor.
Ponedeljak 07.02.2011. 19:10
Онда то не би био европски митинг. Нема, с Томом је готово... а сви ови што су још око њега, ту су само да ону срамоту од издаје не морају још једном да осете, да се не покају... а знају да су скренули далеко с правог пута.
Ponedeljak 07.02.2011. 16:42
Sve je to istina, tim pre hajde VI nesto uradite. Ili ce sve ostati na komentarima sa strane?...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online