Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 30.01.2011.
05:52
Press A

Ljajić: Građani, javite gde je Mladić

Predsednik Saveta za saradnju s Hagom Rasim Ljajić kaže da dojave građana na telefon BIA nisu glavni adut u potrazi za optuženikom Ratkom Mladićem.

Ljajić: Dojave nisu glavni adut u potrazi za Mladićem...
 

Ljajić je za "Pres" rekao da je Srbija najveći broj obaveza prema Tribunalu završila zahvaljujući aktivnosti svojih bezbednosnih struktura.

"Nemam podatke o broju, ali dojave nisu glavni adut u potrazi za Mladićem... Ova akcija je trebalo da predstavlja dokaz spremnosti Srbije da kreira ambijent u društvu i da izruči preostale optuženike", rekao je Ljajić.

Ljajić je rekao i da je struktura ljudi koji se javljaju zbog navodnih dojava o Mladiću veoma različita i da ima i onih koji se jave samo da bi nekom naudili.

"Desilo se da je žena u Novom Sadu prijavila da njena komšinica u stanu krije Mladića. Kad je izvršen uviđaj, videlo se da su one u lošim odnosima i da je ona želela da naudi komšinici", rekao je Ljajić.

On je naveo i da Srbija ne treba da stupa u polemike sa haškim tužiocem Seržom Bramercom, jer bi u tom slučaju "unapred bila označena kao gubitnik".

"Jasno je da će se Bramercova reč više meriti nego naša. O svim njegovim sugestijama razgovaraćemo kada poseti Srbiju 21. februara. Suština nije šta ćemo i kako raditi, već da postignemo rezultat. A dokle god se Mladić i Hadžić ne nađu u Hagu, mi ćemo se suočavati sa jednom vrstom permanentnog političkog pritiska međunarodne zajednice na Srbiju", ocenio je Ljajić, koji nije želeo da procenjuje da li će se Mladić do kraja godine naći u Hagu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.01.2011. 11:12
Smiri se bre Ljajiću, izdržala Srbija sankcije i bombardovanje, izdržaće još ove dve godine dok ne zatvore Tribunal. Ako bude sreće 5 februara neće ova garnitura dočekati Bramerca 21 februara.
Nedelja 30.01.2011. 10:32
ljajcu sto ne priznas da spava iza tebe prikljucen ti stekerom u guzu,a i ti nisi lud da ga ofiras dok te trese trofazna struja!
Nedelja 30.01.2011. 12:39
Gospodine Ljajicu evo da javim da nekoristim telefon da kazem da je Ratko u stanu sa mnom gledali smo pobedu Noleta ako neverujete dodjite proveriti jos cu vas ponuditi kafom i pivom moze i rakoja ako pijete.Isto tako nemojte sada kada ste dobro radili kao ministar bili ste bolji od njih puno mislim mozda je Jeremic samo bio bolji od vas ostali su bagra nad bagrama da izgubite poene jer idu izbori trebaju vam glasovi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online