Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 06.01.2011.
08:49
Press A

''SNS i DS pregovaraju, to zna cela Srbija''

Ministar unutrašnjih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srpska napredna stranka i Demokratska stranka pregovaraju o mogućnosti da naprave koaliciju ukoliko ne budu imale dovoljan broj glasova da same oforme neku buduću vladu, saznaju beogradski mediji.

''Rekao sam to i stojim iza toga'', kazao je Dačić za današnji "Pres", odgovarajući na optužbe koje je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić izneo na njegov račun u tom listu.

Stvarno ne vidim u čemu je problem: Ivica Dačić
 


"Nisam pretpostavljao da to nekome ne bi odgovaralo da kažem javno i da zbog toga krene na mene. Ne vidim u čemu je problem?! Uostalom, cela Srbija zna da DS i SNS razgovaraju. I sam Vučić je to izjavio za 'Pres', sam je rekao da ima kontakt s ljudima iz DS", rekao je ministar unutrašnjih poslova.


Na pitanje "Presa" sa kim pregovara Vučić iz DS-a, Dačić je odgovorio "sa najbližim saradnicima predsednika Borisa Tadića" i da "Vučić vrlo dobro zna ko su oni", tako da nema potrebe da on govori o njima.


"Možda je zaboravio da sam ih na neki način spojio, da sam posredovao da se sretnu sa Tadićevim saradnicima dok je Aleksandar Vučić još bio u radikalima. Razlog tog susreta bio je da se poprave odnosi radikala sa DS. To je bilo u vreme kada je Tomislav Nikolić bio samo nekoliko dana predsednik Skupštine, u maju 2007. godine", kazao je Dačić.


Ističući da se zbog toga ne kaje, Dačić je rekao da misli da je "bilo pozitivno spojiti Borisa Tadića, Nikolića i Vučića", ali da mu Tadić to "natakne na nos" uvek kad se vide.


Dačić je kazao da veruje da je glavni razlog zbog koga je Vučić ljut na njega "to što mu nismo pomogli da postane gradonačelnik Beograda, već smo podržali Dragana Điilasa i vlast sa DS".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.01.2011. 09:37
Trojanski konj Tadicev.Cedu vise nitko ne dozivljava pa ga koriste ambasadori za druge stvari.Ne bi ti to kao borac za mesto u internacionali pricao komunjaro da vam ne gori pod g.......Evropa se raspada komunjaro, vec ste poceli s prilagodbom..SNS je prevrtljiv, ali ako se nastavi ovim trendom u EU zoni, brzo ce da se okrene opet tamo gde ima interes.Budimo ljudi i ostanimo svoji.
Petak 07.01.2011. 15:34
За њих ЕУ нема алтенативу - они су исти. Само Србија нема алтернативу!!!
Četvrtak 06.01.2011. 19:21
boze kako su pametni neki ljudi, cudim se kako se danasnje demokrate ljubimci glasaca pozivaju na dejtonski pa onda na povelju 1244. samo dobro da su te stvari i oni izmislili i sproveli ili ko ono bese... pozdrav
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online