Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 10.11.2010.
08:21
novosti.rs A

Majka: Iskreno, ne znam gde je Đorđe

Obdukcija je pokazala da lobanja pronađena u nedelju u ataru mesta Beljanica pripada mlađoj osobi, najverovatnije detetu. Na lobanji nema mehaničkih povreda, a da li je reč o posmrtnim ostacima nestalog Đorđa Andrejića (13), znaće se tek kada budu završene DNK analize.

Marina i Đorđe Andrejić
 

Istražni organi sumnjaju da je reč o lobanji malog Andrejića, i sada se traga za ostalim delovima tela. Tek kada i oni budu pronađeni, znaće se na koji je način, ako je reč o Đorđu, dete ubijeno.

U ataru sela Majilovac, gde je pronađena ljudska lobanja za koju se sumnja da pripada dečaku nestalom 22. jula, i u utorak su nastavljene pretrage terena. Istražni organi očekuju da će na ovom mestu otkriti i ostale delove tela.

- Pretraživanje terena nije dalo rezultate. Nastavljamo potragu i narednih dana - izjavila je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

U Višem sudu ćute i čekaju na rezultate ispitivanja sa Biološkog fakulteta u Beogradu. Na ovom fakultetu već postoje uzorci DNK roditelja nestalog dečaka, čijim poređenjem se može utvrditi da li je lobanja njegova ili nije.

Da ne zna šta se dogodilo sa dečakom, majka Marina Andrejić, koja je najpre priznala da je ubila sina motikom, a potom nije mogla ničega da se seti, napisala je suprugu Dejanu u poslednjem pismu iz pritvora. Pismo su, pre nego što je dospelo u njegove ruke, pročitali svi nadležni organi, kako im nešto ne bi promaklo.

- A, da znate da bih mnogo volela da se reši ovaj slučaj sa Đorđem - navodi se u pismu, koje je stiglo istog dana kada i vest da je u ataru mesta Beljanica pronađena lobanja. - Sin mi jako nedostaje. Volim ga neizmerno, i ti to Dejane znaš. Jednostavno, svi mi nedostajete. Čak i ta kuća gde sam provela mladost, i lepe i ružne stvari. Iskreno, iz srca ti kažem da ne znam šta se izdešavalo. Kunem se! Samo je činjenica da našeg Đorđa više nema, ali tu stvarnost ne mogu da prihvatim, niti ću ikad moći.

U pismu pisanom ćiriličnim slovima, urednim rukopisom, Marina moli supruga da joj uplati novac kako bi kupila sredstva za ličnu higijenu. Istovremeno, moli ga da joj "ne okreće leđa", jer sve teško podnosi.

- Meni je ovde mnogo teško bez svih vas, a naročito bez mog Đorđa, za koga ne znam ni gde je - navodi majka dečaka.

U istom pismu, ona se posebno obraća ćerki Anđeli. Poručuje joj da ju je sve slomilo, da nema volje za životom.

- Više ne znam šta znači smejati se. Plačem svakodnevno, skoro po ceo dan - završava Marina.

Sreda 10.11.2010. 08:53
pitajte je sta radi milan 47.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online