Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 11.10.2010.
06:19
Alo A

Zaklao psa pred decom!

Za sada nepoznati mladić brutalno je zaklao Đoleta, psa lutalicu, naočigled brojnih mališana koji su o njemu vodili računa. Svirepo ubistvo Đoleta dogodilo se juče oko 17.20, ispred ulaza u zgradu u Medakovićevoj 113, nedaleko od mesta gde je u aprilu pronađena i keruša Mila amputiranih šapa.

Pas Đole je ubijen nedaleko od mesta na kome su keruši Mili odsečene šape


 

Ubica je najpre namamio psa, da bi ga u sledećem trenutku nožem preklao na stepeništu i, potom, kao da se ništa nije desilo, mirno odšetao. Okupljeni stanari objasnili su da je pas bio ljubimac dece u kraju, koja su o njemu i vodila računa.


- Moje dete se igralo napolju ispred zgrade sa drugarima i odjednom sam čuo uplašene povike dece i pozive u pomoć. Vikali su: „Ne dirajte nam kucu, on je dobar“, a dok sam istrčavao iz stana, začuo sam cviljenje psa. Strašno je to što neko može da usmrti životinju, a još je strašnije što je to uradio naočigled dece predškolskog uzrasta. Nadam se da će ga policija ubrzo pronaći - rekao je jedan od roditelja.


Vidno uznemiren Dušan Matijević, koji je brinuo o Đoletu, objašnjava da se radilo o mladom mešancu terijera, koji je bio blage i plašljive naravi.

- Godinu dana je Đole spavao kod mene, svi u kraju su ga voleli i stvarno ne znam kome je on smetao. Komšije su mi rekle da je i u subotu neko pokušao da naudi psu. Nadam se da će ga policija uhvatiti, mada sumnjam u to - rekao je Matijević.


Da podsetimo, u neposrednoj blizini, u aprilu je pronađena keruša Mila kojoj je nepoznata osoba hirurškom preciznošću amputirala sve četiri šape. Policija još nije uhvatila počinioca ovog svirepog sakaćenja.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.10.2010. 08:13
Ne verujem da imaju vremena za takve stvari... Uglavnom su svi policajci u BG-u i cuvaju pedercice! Imaju preca posla. Kako se lepo kaze: "Samo pravdu u svoje ruke!"
Ponedeljak 11.10.2010. 18:35
Životinje su dobre i retko kada su nasilne,osim kada su ugrožene.Psi su plemenita stvorenja,u mom kraju ih je bilo dosta a ima ih i danas.Predivni su i umiljati.Imam dva psa,dve maze.Reže na par posetilaca,koji mi očigledno ne misle dobro.Klinca iz komšiluka obožavaju.Nikad nisam napadnut ili povređen od strane psa,od ljudi jesam.Postoje rizične i neuravnotežene rase pasa nastale kojekakvim ukrštanjem,ali ta mala DomaćaObičnaDžukela nije to.Odrasla je uz decu,vidi se da bi pre pobegla podvijenog repa nego se suprotstavila.Parada,klanje devojčica,serijska silovanja,serijska ubistva životinja,besparica,samoubistva,...Srbija je sada kao Amerika.Samo nema policiju za životinje i smrtnu kaznu.
Ponedeljak 11.10.2010. 19:28
Uhvatiti i staviti pred streljacki vod! Znam da je ova kazna izbacena, ali za ovakve bi morala da se aktivira po potrebi, jer ovo je tezak psihopata cija ce sledeca zrtva da bude neko od gradjana na ulici!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online