Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.09.2010.
19:05
Vestionline A

Pljačkaš zlatare: Uhvatite me miševi!

Crnogorski državljanin Andrija Bjeladinović (23), koga je novosadska policija identifikovala kao jednog od pljačkaša zlatare "Šiket", naveo je na svom "Fejsbuk" profilu da trenutno u bekstvu, a crnogorskoj policiji je poručio "Oćete li me uhvatit više miševi".

Zbog zlata upucali dvoje ljudi
 

Bjeladinović je na svom Fejsbuk profilu napisao da je "osudjen na dve godine radi pokušaja ubistva, osudjen godinu i 4 mjeseca za otmicu, trenutno u bjekstvu...".

Pucao i sa 18 godina

 

Podgorička "Pobjeda" je 21. marta 2007. objavila sledeću vest:

"Apelacioni sud potvrdio je i presudu sudije Radovana Mandića, iz Višeg suda u Podgorici, kojom je Andrija A. Bjeladinović (19) osuđen na dvije godine zatvora zbog pokušaja ubistva Mata Bigovića. Vijeće apelacionog suda sudije Vukomana Golubovića ocijenilo je žalbu višeg državnog tužioca kao neosnovanu i potvrdilo presudu, kojom je utvrđeno da je Bjeladinović 15. decembra 2005. oko 23 časa, u Risnu, pokušao ubiti Bigovića, tako što je u njegovom pravcu dok je oštećeni sjedio na mjestu vozača u “vv transporteru” ispalio dva metka, od kojih ga je pogodio jedan, nanoseći mu prostreline u prednjem dijelu trbuha i nadkoljenicama obje noge.

Od biografije je naveo da je završio pomorsku školu, a član je grupe "Ili imaš muda ili ideš u školu".


Na "zidu" svoje stranice je ostavio poruku: "Pozdrav za specijalne jedinice Crne Gore, oćete li me uhvatit miševi!"
 

Novosadska policija je danas saopštila da je nekoliko sati posle jučerašnje pljačke novosadske zlatare "Šiket", u kojoj su dve osobe ranjene, uhapsila su Nenada Skočića (57) iz Paraćina, a u toku je intenzivna potraga za drugim osumnjičenim napadačem, crnogorskim državljaninom Andrijom Bjeladinovićem, prenosi Radio-televizija Vojvodine.

Skočić je priveden i biće zadržan u policiji u zakonskom roku, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materijala i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policija je saopštila da se Skočić i Bjeladinović terete da su u petak oko podneva, maskirani i naoružani, upalu u zlataru u Železničkoj ulici, uzeli izvesnu količinu zlata i ranili iz vatrenog oružja Eleonoru Urban (24) i Arona Šiketa (25) iz Novog Sada.

Prethodne noći oni su u Novom Sadu ukrali "audi", zamenili registarske tablice i taj automobil parkirali u obližnjoj ulici, ostavivši u njemu pištolj i automatski pištolj "škorpion" s municijom, navodi novosadska policija.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online