Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.08.2017.
19:25
Z. Mirković - Vesti A

Ubio Srbina, pa umakao na Kosovo?

Austrijska policija identifikovala je ubicu Perice Gavrilovića (37), suvlasnika bečkog kafića Spejs, i za njim raspisala međunarodnu poternicu. Kako je saopšteno, reč je o 38-godišnjem Albancu s Kosova koji je posle zločina najverovatnije već pobegao iz Austrije upravo u južnu srpsku pokrajinu.

facebook.com/Perica Gavrilovic
Žrtva tuđeg ludila: Perica Gavrilović

Policija ističe da su inspektori u ponedeljak uveče došli do dokaza koji su nesumnjivo ukazali na 38-godišnjaka sa Kosova kao ubicu Perice Gavrilovića. Reč je o osobi koja je policiji odranije poznata.

- Osumnjičeni Albanac sa Kosova živi u 15. bečkom okrugu, a osobe koje ga poznaju kažu za njega da je veoma loš čovek - preneli su austrijski mediji reči izvora iz istrage.

Perica omiljen kod kolega

Perica je bio veoma omiljen kod kolega ugostitelja, ali i gostiju Spejsa, koji od nedelje u znak žalosti ostavljaju cveće ispred Gavrilovićevog lokala.
Takođe, i na Fejsbuk profilu Spejsa mnogi prijatelji i gosti izražavaju žaljenje zbog tragične smrti Perice Gavrilovića.

Perica Gavrilović, rodom iz Bele Crkve, ubijen je u subotu u ranim jutarnjim satima nasred ulice u 16. bečkom okrugu. Do obračuna nožem je došlo nakon što je Perica, koji je bio u društvu Almira M. (28) iz BiH, koji je u Gavrilovićevom Spejsu radio kao konobar, udelio kompliment devojci koju je znao kao gošću svog lokala.

Taj kompliment se, međutim, nije svideo 38-godišnjem Albancu koji je bio u društvu devojke. Između Albanca i Perice usledila je kratka svađa tokom koje je Albanac vređao Pericu i Almira i pozivao ih da dođu na drugu stranu ulice na kojoj se Albanac nalazio sa devojkom.

- Albanac je sve vreme gnusno vređao Gavrilovića i Almira M, nazivajući ih homoseksualcima. Kada su Srbin i njegov prijatelj prešli ulicu i uzvratili na uvrede, Albanac je izvadio nož i najpre ubo Almira M, a zatim i Pericu Gavrilovića. Sve se to dešavalo u neposrednoj blizini Gavrilovićevog lokala - preneli su austrijski mediji reči izvora iz istrage.

Albanac i devojka u njegovom društvu pobegli su sa mesta zločina pre dolaska policijske patrole, a na lice mesta brzo su stigli i lekari koji su dvojici ranjenika ukazali pomoć. Perica i Almir su prebačeni u Klinički centar (AKH), ali je Perica i pored svih napora lekara ubrzo izdahnuo budući da ga je Albanac nožem ubo pravo u srce.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online