Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 31.01.2017.
18:01
B. Đokić - Vesti A

Diler ubijen i bačen na šine

Krvavi narko-rat na ulicama Beograda nastavljen je u ponedeljak oko sedam sati ujutro kada je u Ulici 27. marta likvidiran Vlastimir Milošević (33), čije su telo ubice ostavile na tramvajskim šinama! Milošević je odranije poznat policiji, a navodno su motiv ubistva neraščišćeni odnosi u trgovini narkoticima.

N. Đurović
Policijski uviđaj na mestu zločina

Naime, prema pisanju medija, Milošević se bavio dilovanjem kokaina i pripadao je grupi čiji su članovi hapšeni zbog preprodaje narkotika.

Ubistvu je, kako se nezvanično saznaje, prethodila jurnjava u kojoj je Vlastimir pokušao da pobegne napadačima. U tom pokušaju nije uspeo, a posle ubistva napadači su pobegli ostavljajući iza sebe Miloševićevo telo na šinama. Kada je, nekoliko minuta kasnije, naišao tramvaj, vozač je pomislio da je mladiću pozlilo i da zbog toga leži na šinama, ali kada je, zajedno sa još nekoliko prolaznika, prišao, videli su lokvu krvi. Odmah su o svemu obavestili policiju koja je krenula u potragu za zasad nepoznatim napadačima.

Kako se nezvanično saznaje, napadači su Vlastimira Miloševića čekali ispred zgrade u kojoj je živeo.

- Kada je Vlastimir izašao, prišli su mu i jedan od njih je izvukao pištolj. Vlastimir je počeo da beži, a u njega je ispaljeno pet-šest hitaca, od kojih je smrtonosan bio onaj koji ga je pogodio u glavu. Milošević je zateturao i pao na šine, a napadači su pobegli - kazao je za "Vesti" izvor iz beogradske policije.

Supruga u šoku

Dok je trajao uviđaj, na mestu ubistva pojavila se i Miloševićeva supruga, a vidno potresenoj i šokiranoj ženi pomoć su morale da pruže i lekarske ekipe. Nju su potom policajci odveli u zgradu gde su je saslušali u nadi da bi mogla da im ispriča neki detalj koji bi mogao da pomogne u otkrivanju ubica.

Oko tramvajskih šina nađeno je nekoliko čaura, a tridesetak metara od mesta gde je ležalo telo policija je našla još jednu čauru, kao i rupu od metka na izlogu. Zbog toga se i sumnja da su napadači jurili Miloševića niz ovu prometnu ulicu u kojoj uvek ima prolaznika, pa je pravo čudo da, iako je bilo rano jutro, u pucnjavi nije bilo više povređenih. Kako bi eventualno utvrdili identitet ubica, policajci su uzeli snimke svih bezbednosnih kamera na lokalima i zgradama u ovom delu ulice.

Inače, osim zbog trgovine narkoticima, Vlastimir Milošević je ranije, prema pisanju medija, hapšen i zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda.

Druga pucnjava za 48 sati

Samo 48 sati pre ubistva Vlastimira Miloševića, u centru Beograda dogodila se još jedna pucnjava u kojoj je ranjen Nikola Vavić (27), brat Aleksandar Vavića za čije ime se vezuje trgovina drogom. Sa Nikolom Vavićem je ranjen i Miloš Nikolić (28), a pucnjavi je, prema pisanju medija, prethodila masovna tuča u klubu Kasina na Terazijama. Mediji navode da je u tuči u Kasini učestvovalo više od 60 ljudi, a okršaj je nastavljen i ispred lokala. Posle pucnjave su uhapšeni Lazar V. (26) i Nemanja A. (18), a policija je saopštila da je tokom privođenja jedan od osumnjičenih bacio pištolj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online